Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Metalika moze nekogas da bile metal ali ne sega, sum videl 6 7 koncerti mnogu se dobri ama nema nikava sporedba so grupata sto bea koga pocnaa. Sto se odnesuva do metal tie se prodaeni dusi. Pak koncertite se super i za mene se navistina ok grupa, ama za METAL koncerti ima mnogu alternativi sto se podobri od niv. Iron Maiden, Judas Priest, Queensryche, Black Sabbath (po ovoj raspored)
im just sayin

Луди металци :)

...there is smothing out there waiting for us, and it aint no man... хахаахахахаахах!

Metalika moze nekogas da bile metal ali ne sega, sum videl 6 7 koncerti mnogu se dobri ama nema nikava sporedba so grupata sto bea koga pocnaa. Sto se odnesuva do metal tie se prodaeni dusi. Pak koncertite se super i za mene se navistina ok grupa, ama za METAL koncerti ima mnogu alternativi sto se podobri od niv. Iron Maiden, Judas Priest, Queensryche, Black Sabbath (po ovoj raspored)
im just sayin

You are speaking truth, my friend.

во последно време фрлен сум на

и наше

Металика мош на времето биле добри, ама славата им удрила у главата. Не ми е јасно ни зашо ги стават во The Big 4.
Најдобра Треш метал група за мене е Мегадет.

Металика мош на времето биле добри, ама славата им удрила у главата. Не ми е јасно ни зашо ги стават во The Big 4.
Најдобра Треш метал група за мене е Мегадет.

Ја мислим дека треба да reconsider на реченицава ;) Доста ги хејтате Металика, дечиња ! (:

Сите ги хејтаат Металика а секој што слуша метал барем еден период бил запален по старите албуми. Металика се во BIG 4 пошто имаале и имаат најголемо влијание врз треш металот, без нив немало да има Megadeth и на другите треш бендови ќе им било многу потешко да се пробијат.

Ја неам слушано ниеден од тие ниеднаш во животот,почнав да слушам пред минимум 6 години со Stratovarius и пред 4-5 години еден другар ми ги покажа Dream Theater од тогаш сум слушал многу бендови али овие 4 никад,simply не ги бива.

Вечна дебата за Металика... реално само Kill'em All мене ми праи мерак, али ко шо е по обичај ги праат песните премногу долги без потреба само за да го слушам Ларс као лупа еден ист патерн на секој албум последниве 25 години. Од друга страна Dave Lombardo и Gar Samuelson(РИП) прават многу по добра атмосвера од едно демек обично "тупа-тупа".

Ја неам слушано ниеден од тие ниеднаш во животот,почнав да слушам пред минимум 6 години со Stratovarius и пред 4-5 години еден другар ми ги покажа Dream Theater од тогаш сум слушал многу бендови али овие 4 никад,simply не ги бива.

Како знаеш дека не ги бива ако ги немаш слушано?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom