Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Еееее тука више се разбираме... ја чекам пре-ордер копија од албумов и да го акнам у ЦДПЛЕЕР(уште постојат у 2010)

Hahaha... I ja ke vadam debitna xD Ke razvalam koa ke ja dobijam, sea maturi sranja, pari ke se soberat, plus 6 godini stednja ke se obnovime i so novo gitarce i se! :D

Najprvo so ke napraam e ke go zeam noviot na The Faceless!

Еве ви релативно интересен бенд... мене ми го прави меракот.

Смрдам нешто по нет и гледам October Tide се вратиле од мртвите уште лани...-_-
Што викате за новиот албум ?

Владетелски doom праат October Tide,ми лајк ит алот,ми се буткаат на пиедестал со Agalloch за омилен doom:pipi:

Fuck yeah
metal.gif

Attachments

• metal.gif
    metal.gif
    73,4 KB · Прегледи: 2
Смрдам нешто по нет и гледам October Tide се вратиле од мртвите уште лани...-_-
Што викате за новиот албум ?

чув го новиот на October Tide, не е лошо, али мислам дека новиот албум е неспоредлив со првите два, тоа се закон албуми, башка на тие албуми беше Jonas Renkse од Кататониа, а сеа е го нема, нов лајнап скрос.
новиот на Agalloch e jak, лудница, бендиса ме ептен, али не се споредува со The Mantle i Pale Folklore, тоа се ремек дела, тешко дека ке напрат подобро нешто од тоа

Pa jas slusam SE, ne deka sakam da kazam sum "mnogu naslusan" tuku se mozam da podnesam :D

Inace pred 5 dena izleze Atheist - Jupiter

Nivniot nov album! - Torrent link http://thepiratebay.org/torrent/5933978/Atheist_-_Jupiter_(2010)

Tie fanatici na starite Atheist, nema da se razocarate ISTITE SE !!! :vozbud::drk::salut:

Албумов растура...иако не може со старите албуми...останат е истиот звук на атеист :)

За фановите и вкусот на Behemoth:

Новиот албум на полјаците Hate со наслов "Erebos"

ликуван и на интернет ;)

чув го новиот на October Tide, не е лошо, али мислам дека новиот албум е неспоредлив со првите два, тоа се закон албуми, башка на тие албуми беше Jonas Renkse од Кататониа, а сеа е го нема, нов лајнап скрос.
новиот на Agalloch e jak, лудница, бендиса ме ептен, али не се споредува со The Mantle i Pale Folklore, тоа се ремек дела, тешко дека ке напрат подобро нешто од тоа

Фак 100% да, јбг, да се надеваме дека ќе се опраат у блиска иднина, некако мн ми се шупли и последниот на октобер и на агалоч, не се ко што беа, ама агалоч по извадени ми изгелдаат :)

Иначе нешто се заразив со Ахаб во последно време, како ви се чинат ?

Веќе долго време со другар ја тупиме за тоа кој бенд е подобар, Мејден или Металика?
Да, знам, едните се трешери, другите се убер хеви металци, едните имаат 4 гитари, другите 2+1 (ритмичка). Да, знам и дека music is not a fucking competition, ама баш ме интересира ваше мислење по прашањето. Фала.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom