Дилери, увозници, продавници? ТУКА!

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
www.fujifilm.com.mk ama se nevideni duduci, nemaat ama IC pojma, jas mu velam na "gospodinot" imate nesto S6500fd, 9500... a toj zamisli "sto se toa? nekoi novi aparati" POJMA nemaat

www.fujifilm.com.mk ama se nevideni duduci, nemaat ama IC pojma, jas mu velam na "gospodinot" imate nesto S6500fd, 9500... a toj zamisli "sto se toa? nekoi novi aparati" POJMA nemaat

Имаат на промоција S9500 за 0.00 (НУЛА) денари, кој неќи го тепаат :tapp: :pos2:

Јас веќе си порачав (од друго место) Z5fd, мало танко за носење по џепој.

Zamislete vo Makedonija Olympus E-410 e 700 evra, vo Srbija (kajsto SE e poevtino) e 850 evra, a vo Germanija NEVEROJATNI 450 evra

MAJKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :drk:

Може некој да ми пише колку пари е дигитален фотоапарат HP M415 на старо и на ново
Чекам одговор

Може некој да ми пише колку пари е дигитален фотоапарат HP M415 на старо и на ново
Чекам одговор
Шо ќе ти HP????? Сигурно е некои си 120-150 евра, а е претерано чкарт апарат(ама Ч-то е многу тврдо) за исти пари можеш да земеш каде каде поквалитетно апаратче од HP
HP апаратите се премногу бавни, осетливи се као женскиот g-spot:) и едноставно СМРДАТ.....

ja zemav hp psc 1510 all in one printer zaedno so hp 525 m dig.aparat........bezpari ispadna deka go davaat :)
inaku ne deka e nesto ekstra kvaliteten no eve veke 2 godini super me sluzi

HP si e za drugi raboti (pecataci, Laptop...), a za aparati se nevidena propast, zamislete si zimate HP (neznam tocni koj model) za edno 12.000 do 14.000 neznam tocno so GOOOLEM LCD i koga kje poraboti edno 2-3 minuti se zagreva kako RINGLA, kje ti ja izgori rakata :pos2: a zamislete koja masina ja ima za tie paricki...

HP si e za drugi raboti (pecataci, Laptop...), a za aparati se nevidena propast, zamislete si zimate HP (neznam tocni koj model) za edno 12.000 do 14.000 neznam tocno so GOOOLEM LCD i koga kje poraboti edno 2-3 minuti se zagreva kako RINGLA, kje ti ja izgori rakata :pos2: a zamislete koja masina ja ima za tie paricki...
Рингла бе :pos: апаратот во џеб го ставаш го вадиш и дисплејот отишол у канта....без дисплеј:)

Да не знај некој xD мемориските картички од 1 Gb шо пари се мк?

Да не знај некој xD мемориските картички од 1 Gb шо пари се мк?

Јас зедов од техномаркет во БТ за 1500ден. Во германос беше отприлика исто околу 1600ден. А мислам за 1600ден. има и во невада (ти кажвам за невада оти колку шо знам од Битола си).

Зедов готово за 1500 ја најдов :) не биле скапи

Prasnje....jas sum tapa johnson od ovie raboti ama imam poklon eden aparat DL2000A OLYMPIA i ako mozi nekoj da mi kazi kolku pari mozam da go prodadam i dali voopsto mozam da go prodadam?

Blagodaram odnapred

Prasnje....jas sum tapa johnson od ovie raboti ama imam poklon eden aparat DL2000A OLYMPIA i ako mozi nekoj da mi kazi kolku pari mozam da go prodadam i dali voopsto mozam da go prodadam?

Blagodaram odnapred

Pa nisto ne vredi. Gledam na germanskiot ebay ja ima odma da ja kupis za 7 evra.
Taka da cuvaj ja za nekoja svadba da ja poklonis.:pos2:

imam edno prasanje mislam deka ke mi pomognete .Kade ima i kolku cinat dvd mini 8 cm za digitalna kamera

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom