Ајде "ѕвезди" ...

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Вака ... замислете дека сте голема филмска или музичка ѕвезда, треба да одите на неколку дена на некакво шоу во друг град, па пуштете ја вашата фантазија да работи и кажете кои би биле вашите услови за да присуствувате таму?
Знаете ... услови во хотелот, занимација во слободното време итн итн итн ...
Ју ноу ват ај мин, рајт? Повелеле ако е така ... :helou:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Па...не би барала многу...би сакала само собата да ми е пространа и да има поглед кон окена,море,езеро или слично и би сакала да имам со себе и човек кој би ме водел низ градот ова она....и се разбира да имам музика со себе кај и да одам(мислам на ајпод,радио...битно од него да се слуша музика)..не знам тоа би ми биле главните желби..и да би сакала да ме однесат на некои интересни места

Darkwind

I need to work I'm always spending
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.038
Поени од реакции
1
pretsedatelski apartman so se besplatno vnatre i eden meskikanec batler sho kje me slusha se sho kje mu kazam
posle sakam vo apartmanot da ima plazma ogromen televizor so satelitska televizija i ogromen krevet:)

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Хотелска соба со поглед на море
Камин и сауна во собата, голема туш кабина
Најубавото црвено вино во мраз, две минијатурни чаши
Црвен кревет со црвена постела и црвени ружи на неаи миризливи свеки,
Добро озвучување со сентиш тивка музика
Плазма на зид и едно огромно огледало
Многу чоколадо + една сакана особа до мене :smir:
-------------------------------------------------------
- 5 дневно водење љубов :sekss::sekss::sekss::sekss::wub:

Е ова би биле мојте услови доколку би бил звезда..а потоа ке си ја завршам мојата работа за која сум присуствуал на тоа место.:helou:

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
Хотелска соба со поглед на море, со џакузи,
broadband интернет,
ТВ , опремена од пети до глава:),
базен......
Мноооооогу кокакола и мраз.(wooohooo)
Телефон.(многу битно)
Обезбедување
Лимузина...

Скромно, ха?:smir:

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Уф па ми кажуваат најпрвин кај идам и звонам одма на телефон кај еден куп другарки! И се разбира ги носам со мене, инаку сама досадно ќе ми биди!:3: И еве, идам во тој град сабајлето во 9 саат сум стигната! И ми викаат шоуто почува во 22 часот, така да имаш цел ден шо сакаш да правиш! Ги земам сите со мене и шетам со другарки низ некој огромен трговски центар! Првин можда "мал" шопинг, па после некаде во најексклузивното место! Се разбира сето ова без обезбедување-поинтересно е! Ќе ти бараат автограми, ќе трчаат по тебе-лудници!:vozbud:
После идам во хоелот, кој е со 5 звезди и имам апартман на два спрата со шо сакам внатре! КАко за релаксација, би поседила малку во сауна за почеток, и после овабавување во џакузи! Иди осум саат, се спремам за шоуто! :nokti:Една другарка ме депилира, трета ми праи фризури, а јас одбирам шо ќе носам-се разбира од новите работи шо сум ги купила од шопинг! Се облакам, заминува во 9 и 30 на шоу, другарките излегуваат вград и се договараме кај ќе се чекаме после завршувањето на шоуто! Шоуто поминува спректакуларно-бидејки сум звезда сите ме сакаат нали?
Се чекам со другарките, и идам во некој најкафич, во кој чека цела редица пред него, а јас излегуваќи од црна лимузина поминувам прва со сите другарки! Останувам цела вечер и лудо се забавувам!!!

Ова само првиот ден, инаку не ми е толку важна послугата, важно ми е забавувањето и добар помин!

Член од
9 март 2007
Мислења
483
Поени од реакции
6
Апартман со сите перипетии ама во него со човекот на мојот живот!
Поглед најубав на свет....океани,залези, јахти,палми плажи,.да не редам.
Леле се да биде фул!Ќе се изнашетам изнапливам изнасликам...убавини...
Ама без интернет никако!Го успивам после долгиот ден срцката и седнувам на КАЈГАНА!
Морам да бидам во тек што се случува на ФОРУМОВ!

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Hotel "luxusary" , so butici od Max Mara, Victoria secret, Dolce & Gabana i sl... Solariumi, kozmeticki saloni, teretana i masaza.....Sakam vo slobodnoto vreme nikoj da ne me zamara,sem mojot menadzer:back:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Соба за двајца, со функционален туш, тераса за утринско кафе (дали ќе има поглед на океан или на гето, не е битно :pos:), лап-топ да ми биде доставен од организаторите и да не морам да се симнам за доручек во 7, туку да ми го донесат во кревет во 12. :pos: Доволно е.

Слободното време ќе го искористам, секако, за шетња низ градот во кој се наоѓам (условот е градот да биде со метро), со соодветно друштво, а во вечерните часови на некоја добра журка со послугата на хотелот, или во поново време, во некоја кафана. :pos:

Скромно и синдикалски. retarda:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Кога би била ѕвезда сигурно не би размислувала исто како сега и би имала поголеми барања,би сакала нешта што сега воопшто не ми се потребни,како...да се движам исклучиво во кругот на познатите,секој дена ќе одам на фризер,ќе имам слуги,личен шофер итн.Кога би имала шоу сигурно би барала со мене да бидат 3ца телохранители,би одела само во најскапи ресторани,секое невнимание на собарките во хотелот би ме извадило од такт,а секако би имало и многу на кои и нема да им бидам баш омилена и би ми било "страв" да не се обидат да ме нападнат,ќе мислам дека сум попривелегирана од другите само зашто можам да си дозволам толкав луксуз...така да,не ми е потребно шоу,гарда телохранители,ексклузивни ресторани,скапи облеки...се сакам како обичен,приземјен смртник

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
нема што да си замислувам имам поминато низ тој филм. Бев единствен репрезентативец во 2001 за вадо кај кумите од 1988 година.
Ренесанс хотел со шведска маса за доручек и ручек. Фитнес, Боди Билдинг, Џакузи, Сауна, Базен и уште многу други интересни работи. Едноставно ми sqrci после 3 дена.
Е сеа интересна беше и цената 850 евра за 4 дена и тоа со голем попуст дека сум репрезентативец.
А друга интересна работа - ти даваат бела ракавица и уствари испага ти си газдата на хотелот!
п.с. само порките се наплакаа...
Иначе ова е за во Лондон.
Ај да се вратам на темата.
Па еве немора да биде хотел, може јахта. - Доволно кажав нели???

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
Претседателски апартман во хотелот ке биде задолжителен. Џек Даниелс задолжително. Некој грам бело не е на лошо. И 5-6 девојки во апартманот за разонода. Да не спомнувам лимузина. Тоа се подразбира:)
едит: секако и лап топ за да ви пишам на форумот колку добро си поминувам :pos:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
Многу сакам море. Значи местото кај што ќе бидам ќе биде покрај море, куќата пространа со паркет (како во јапанските куќи) и гооолеми прозори, собите да имаат шибер врати од дрво. На ѕидовите да има многу слики и уметнички дела. Масата во дневна да биде ниска и на земја да има распостелено јастуци за седење. Само купатилото да биде од мермер плочки. во спалната да имам еден огромен кревет (брачен) ама без стубчиња. Во спалната да имам и музички систем и голема библиотека со многу книги. Кујната да биде класична: со една печка неколку шкафови за садови. Трпезарија внатре (слепена за кујната) и надвор (кога не врне) и еден батлер по можност јапанец:pos2: . Не сакам да имам повеќекатна куќа. Толку за куќата. За транспортното средство: еден ламбурџини решава работа.

D

Delux

Гостин
Апартмани за сите форумџии над 18год и се разбира шо им треба...да го почувствуваат тој филинг.А јас ќе средам најголема приватност да му се даде на Лејди Сатори,дека не поднесува многу галама.:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom