Кај да најдам Македонски јазик за PHPBB форум?

• Креатор на темата Креатор на темата DANTE
  • Време на започнување Време на започнување

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
Локација
Аеродром
Симнав ПХПББ Форум и сеа немозам да најдам македонски јазик !? Ај казете од кај да Downloadiram Македонски јазик за форумот?

DANTE напиша:
Симнав ПХПББ Форум и сеа немозам да најдам македонски јазик !? Ај казете од кај да Downloadiram Македонски јазик за форумот?
1) Отвори го твојот броузер.
2) Вo Addressbar-от напиши: google.com
3) Во полето за search напиши: macedonian language pack phpbb

Толку ли беше тешко? :)

Ај да бараше за vBulletin, ама барем за phpbb е лесно...

Acid напиша:

Еееее... за vBulletin треба ракавите да ги засукаш, и да се фатиш за работа да преведуваш. Така?

Acid напиша:

jas spustiv vBulletin ovdeka sve sam treba da si smenis??

Ејсид, а за vBulletin можеш да ми помогнеш... многу ми треба....:salut:

Верувам дека ти треба. И мене ми требаше, па решив да се утепам две недели од преведување и скоро секој ден имав главоболки, ама на крај речиси се преведов. Си го ценам трудот и не би го дал туку така. Може да ме мрзиш, ама јебига. Преводот не е за давање, извини. Може да побараш од некој друг од македонскиве форуми што возат vBulletin.

Верувам дека ти треба. И мене ми требаше, па решив да се утепам две недели од преведување и скоро секој ден имав главоболки, ама на крај речиси се преведов. Си го ценам трудот и не би го дал туку така. Може да ме мрзиш, ама јебига. Преводот не е за давање, извини. Може да побараш од некој друг од македонскиве форуми што возат vBulletin.

Па затоа и нас Македонците лесно не куткаат низ светот бидејки сите сме себични и зошто комшијата да го има тоа јас што го имам мое ке си е и само мое :-)

И јас барам превод за Vb еден имам но не е доработен ке ти го поставам наскоро да го дозавршам предходно....
Ако меѓувреме најдеш некој кој е точно изработен без грешки па подај...

Па затоа и нас Македонците лесно не куткаат низ светот бидејки сите сме себични и зошто комшијата да го има тоа јас што го имам мое ке си е и само мое :-)

И јас барам превод за Vb еден имам но не е доработен ке ти го поставам наскоро да го дозавршам предходно....
Ако меѓувреме најдеш некој кој е точно изработен без грешки па подај...
Јас би рекол дека не куткаат затоа што сме мрзливи :)
Доврши го, па ако е добар објави го јавно за преземање :)

имаше еден од бадијала оди тама потери мош ке ти дадат имаше малко грешки... ама ке ги средиш

Повели мкд превод може ке треба многу мали ситници да се доработат не достасав мегутоа 99 % е готов
Код:
http://rapidshare.com/files/244079920/vbulletin-language.rar

Повели мкд превод може ке треба многу мали ситници да се доработат не достасав мегутоа 99 % е готов
Код:
http://rapidshare.com/files/244079920/vbulletin-language.rar

Со оглед на тоа што на некои форуми како бадијала порано продаваа превод за vbulletin board, овој линк е добредојден :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom