Ако те засака брат ми/сестра ми ќе биде супер

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Веб-сајт
www.kajgana.com
Во денешно време и ова станува нормална работа,јас сум сведок на неколку примери каде што причина за раскинување било "Извини не и/му се свиѓаш на сестра ми/брат ми" и спротивното ако бидеш засакан/а од нив,нема да имаш проблеми за се друго. Имате сретнато вакви случаи и дали ги оправдувате?

вов не.. прв пат слушам вакво нешто .. у глобала сметам дека никој ама АПСОЛУТНО никој не треба да се меша во една врска колку и таа да е лоша.. хмм како да кажам.. колку и да е неморална.. ни родители ни брат сестра ни другари... едноставно штом на тие двајца им е убаво не треба никој да се меша

Ми се има случено мене. Да раскинам заради брат ми :kesa:(иако признавам дека сега сум му благодарна), беше одамна не е ни битно.
Енивеј, не би требало да има мешање од страна. Ние самите одлучуваме како го живееме нашиот живот, а ако направиме грешка самите ќе ги сносиме последиците.

Еднаш сестра ми се бунтоваше, не сакала јас да сум една девојка, па фино и објаснив дека ова си е мој живот и ќе го живеам како што сакам, па како што јас не и се мешам неа, не сакам ни таа да ми се меша мене

Gluposti,prv pat slusam.Dosta nezrelo mi zvuci,u ostalom sto ima bratot ili sestrata da gi zasakuvaat,pa moze ni na devojkata/deckoto ne mu se dopaga bratot ili sestrata pa sepak ima zelba da bide so odredena licnost zatoa sto ja saka.Poveke mi zvuci ova kako izgovor da ne se bide so nekoj,od kolku realna pricina.

Јас немам ни брат ни сестра,ама мислам дека не треба да има било какво мешање од страна.Секој треба сам да си сфати дали таа личност е за него или не.

da be...gluposti :) pa aj ako ne brat mi i da ja isproba u krevet kakva e, pa ako dobie preodna ocenka ondak kje ne bide so tipkata zaedno :):)

Primerot sho go dade pink kade shto ona ne se kae shto brat i se meshal, toa mozhe da se kazhe deka tipot ti posochil na nekoi raboti za tipot shto ne si gi znaela, pa si se pishmanila...ama pa da mi kazhe nekoj, ne idi so taja i taja deka shminkata i ne i chini ili deka ne znam shto drugo...

MA so nema da vidis i slusnes sea.Zivi gluposti.

Зашто мислиш дека се глупости,ти тврдам дека вакви работи постојат,има случаеви кога се раскинуваат или создаваат врски под влијание на брат/сестра

Не сум толку лабилна личност...јеби га, многу ствари можам да направам, ама ако го сакам некој...брат, сестра што сака нека да е, џабе е!

Ми звучи глупаво... и не треба мислењето на некој од страна да биде пресудно. :)
Иначе на една другарка и раскина дечкото затоа што... демек и брат му ја свиѓал, па бидејќи не може и двајцата да бидат со неа... се договориле никој :pos:

brat mi(bobi) i zenskamu ... eve eden par ... ja aj nekako ga trpim .. drugiot brat(miki) i on ga trpi .. ama bratucedkami nemoze da ga vidi :aplauz:

За врска се потребни двајца... Никогаш не сум дозволила брат ми да влијае на некоја моја одлука макар што секогаш знае да коментира. Ама имам слушнато за вакви примери... За мене е тоа чиста глупост, јас сум со таа личност а не тој:smir:

Па секој сам би требало да си одлучува за себе... Мешањето од страна колку сака нека биде добронамерно сепак е мешање. Онака би можеле да добиете некоја сугестија дека нешто да дечкото/девојката не ви се бендисува, ама сепак тоа треба да остане само на совет....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom