Скинери

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
A ima li mnogu zenski skinerki ?

i ako ima pravite li orgii vo cest na firerot ?
Нема многу скинерки.

А да те прашам кој филм си го гледал? Не сме сите перверзњаци како тебе... па сеа да се прават оргии во чест на мртви личности...
Колку години си начукал во газот и пак да трескаш глупости...

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
De be samo sum ljubopiten , mene sexot vo bilo koe opstestveno ureduvanje ili ideologija me interesira sto ima loso vo toa , zar skinerite ne se ebat ?

A posto znam deka se po ritualite me interesirase dal ima nekoja orgija pa ako ima a ima i zgodni skinerki da se shisham i ja nularica ko fejker sto mu jebem mater

Ovde sme da go obrabotime skinerizmot od site mozni aspekti ne samo filozofski nego i sexualno ... sto ima tabu tuka

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Па прв пат од тебе слушам дека сме имале било кавки ритуали. Дај кои ритуали си ги слушнал за нас?

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
De be samo sum ljubopiten , mene sexot vo bilo koe opstestveno ureduvanje ili ideologija me interesira sto ima loso vo toa , zar skinerite ne se ebat ?

A posto znam deka se po ritualite me interesirase dal ima nekoja orgija pa ako ima a ima i zgodni skinerki da se shisham i ja nularica ko fejker sto mu jebem mater

Ovde sme da go obrabotime skinerizmot od site mozni aspekti ne samo filozofski nego i sexualno ... sto ima tabu tuka
Sweden не си ти подготвен за скинерките-на нив ако им текне у моментот пред цел народ ќе ти го испушат и око нема да им трепне.
Nice boys don't play rock n roll а ти си фино момче затоа држи се до фините девојки а оние хард кор остави ни ги на нас.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949

И пошто гледам на нази скинерите се обидуваш реметиш смао да ти кажам неможе нема теоретска шанса нази скинер да ти прави оргија!

Зошто? Затоа што нази скинерите се против хомосексуалност,бисексуалност,дрога, и проституција.

А пошто оргијата да се прави значи треба да се биде бисексуалец или грешам? Така да не е тоа можно....

Ете решивме. Оргии барја на други места нема да ги најдеш кај нази скинерите.

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
OK

eve ja sto znam

skinerite u London toa gay skineri imaat zurki kade se orgijasat ne se znae koj na kogo mu go dava koj na kogo mu go zima

vtoro prasa za koi toa rituali imale nacistite

Si videl ti kako go docekuvale firerot na filmovi ? toa ne e ritual ? zatoa velam skloni se kon rituali

Neam ja nisto licno protiv ne me sfakajte pogresno ama ako ima nekoja orgija da bidam informiran i taka mi e vreme da se shisham naskoro

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Милан ај ќе му организираме една оргија-што ти е гајле уште еден скинер плус фејкер нефејкер и така ги има малку у мк.

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Милан ај ќе му организираме една оргија-што ти е гајле уште еден скинер плус фејкер нефејкер и така ги има малку у мк.
znaci vistina e deka si praite orgii ... samo neli pa od druga strana mnogu malce zenski imate ... sto praite koj tip orgija e ...peder bal ili sto sea ?

daj pojasnete ajde Milan

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
znaci vistina e deka si praite orgii ... samo neli pa od druga strana mnogu malce zenski imate ... sto praite koj tip orgija e ...peder bal ili sto sea ?

daj pojasnete ajde Milan
Кој и што да си само совет еден-немој да го изнервираш милан.
толку, ова најдобронамерно ти го кажувам

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949

daj pojasnete ajde Milan
Како прво Брн не е скинер така да си знаеш Свиден.

Како второ немаме девојки? ЉоЉ што мислиш ти бре? Немаме девојки..:pos2::pos2: кој ти рекол тоа?

Оргии не правиме:) А како второ појасни сеа за кои скинери правиш муабет пошто не може сите скинери исто да бидат.....

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Pa ti mi rece imate malce skinerki devojki

Cim ne praite orgii idam ja kaj satanistite toash ne ste Vie interesni

Abe jas ne kazav za nikoi deka praat , alooo jas kazuem ako praite da se sisam i ja na keljavo da ebnam nesto keljavo pa makar i zensko :) aman

BTW Znaci sto i da prais nemoj da go iznerviras Milan jebote znaci zakon si... posto ovoj post od burn mi nabi pritisok ke se povlecam sto te znam mi dojdes u Spanija so bezbol palka na sred plaza :)

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
OK

eve ja sto znam

skinerite u London toa gay skineri imaat zurki kade se orgijasat ne se znae koj na kogo mu go dava koj na kogo mu go zima

vtoro prasa za koi toa rituali imale nacistite
ок. прави разлика меѓу скинери и наци скинери и геј скинери итн...

Иначе за твоја информација - има девојки скинхед и тоа многу, една од најубавите лани заврши во корчагин. И немора да си бричат глави за тоа да го покажат.

Еве ме мене со другарчето, ова е пред 6-7 години сликано во мадам тисо, тука бев најнапален по оваа идеологија, ама сепак немора да си ја бричам главата за да го искажам тоа. (иако наци панкерите имаат руски четки а не бричени глави)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom