Necrophilia
Find Prettys Womans from your city for night
- Член од
- 13 август 2006
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 140
Бејко очигледно немаш ни основа за Нацистичката Идеологија, ако на тоа мислеше, оваа идеологија пред се е против дрогата и хомосексуалност/лезбејство/ и др видови на бла..бла... исто така и не сум видел истетовиран нацист освен Мите од Кочани ама тоа е оправдано кај него... а тоа што го гледате по филмовите - Американски Булл шит!Каква катастрофална грешка - ти дете немаш појма зошто служи кесата!
Кеса - помагало за снифање лепило (има една тема дефинирџилница на форумов можи ова таму да оди).
Зошто се пропагира чистота на тело и ум кога на истите се нанесуваат црни тетоважи и слоеви психотропни супстанции?
Како јас, неутрален, просечен човек, ќе бидам натеран да влезам во Вашето друштво кога јасно гледам дека 30+% од Вас злоупотребуваат алкохол и наркотици? Исчистете се однатре!
Mилане не ми кради финти...
се надевам и ти Милане немаш појма како боли да те шутнат со Мартинс, ама ќе те запознаам со едно добро другарче што знае каква е болката кога ќе те удрат со командос во фаца и тоа насред шуткање...Само да те прашам нешто после ова кажаново твое знаеш ли како боли ѓон од Undercover?