Препораки за игри

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
дечки ако сакате препорачајте некоја РТС со можност да се игра преку хамачи или некое др. програмче( пообјаснете за ова)
нека биде понова од кај 2006 нагоре

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Да прашам, која од поновите игри можам да ја играм со оваа конфигурација
nvidia GEFORCE GT320 1GB
Intel core 2 duo 2.20 ghz
4 GB ram

?

..........

Гостин
Да прашам, која од поновите игри можам да ја играм со оваа конфигурација
nvidia GEFORCE GT320 1GB
Intel core 2 duo 2.20 ghz
4 GB ram
Сите, на пониска резолуција, и намалени сетинзи....:wink:

--- надополнето ---

Може да ја пробаш DooM 3 или Quake 4, и двете се FPS колку што гледам ти сакаш малку повеќе загонетки да решаваш но и акцијата да не ја запоставиш, во DooM 3 имаш малку повеќе компликации но играта е стара па графиката не толку добра како F.E.A.R но сепак вреди да се игра :wink: додека Quake 4 е што може да се каже иста како F.E.A.R само што ја нема страшната музика и си во понапредно време но верувај и на неа ќе скокаш од стол доколку играш во темна просторија :D

PS: А доколку сакаш стварно добра приказнa и мистерија почни да играш Princ of Persia. (стварно има некој места да мислиш дури со денови) но нее страшна :) авантура е
Koга сме кај хорор, Cryostasis, е трилер хорор, и многу психотична игра, со ненадејно застрашувачки моменти за време на игра, има добра графика, и делува занесно....ако не си ја играл земи пробај ја нема да зажалиш.....многу сум задоволен од играта...

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Сите, на пониска резолуција, и намалени сетинзи....:wink:

--- надополнето ---

Koга сме кај хорор, Cryostasis, е трилер хорор, и многу психотична игра, со ненадејно застрашувачки моменти за време на игра, има добра графика, и делува занесно....ако не си ја играл земи пробај ја нема да зажалиш.....многу сум задоволен од играта...
Името на играта ми е толку познато но кога го видов трејлерот на ју тјуб сватив дека сум ја играл пред неколку години кај еден другар, всушност само неколку моменти (го заменува другар ми) играта е стварно добра и додека гледав тој кога играше има стварно некој creepy moments :) фала што ме потсети може повторно да ја пробам доколку ја најдам на некој торент :)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Некои пофенси Сони2 игрици?
И некоја онлајн шо ќе може да се игра, и како да се сетира (ако треба нешо посебно)?

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
ај пуштете навака некоја прво лице пуцачина, налик на Крајзис :tv:
ми се смачи од тпсата деноиве, Алфа Протокол,Џаст Кос,Том Кленси... :)
немора да е модерна шутерска али препорачливо е.
и нека е од 08 па нагоре :wink:

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
E3 се ближи, а со тоа и генијалностите и глупостите на VALVe се сѐ поголеми.
Пред точно една недела најавија дека го откажуваат трејлерот за Портал 2 што го планираа да го прикажат на Е3. И кажаа дека наместо тоа ќе има некое изнедадување. И работава беше „:vozbud::vozbud::nesvest::vozbud::ija: леле што ќе се случи, дали епизода 3 е на повидок... или чекај да не биди l4d3. Ако е тоа се фрлам готово“.
Денеска VALVe изјавија дека ја одложуваат Портал 2 за 2011 (беше планирана крајот на 2010).

Кој кого лажи. Валве изненадување... Виделе не оди работава со Портал па оп, ај да испланираме нешто да не одиме со празни раце на Е3 и да им кажеме ја одложивме Портал 2. Или ова или имаат некое навистина добро изненадување.
Како и да е, Е3 почнува за 5 дена, а јас се надевам на второто и очекувам нешто ново кое не е ни еп3, ни хл2, ни л4д3.

--- надополнето ---

најдов уште по некој линк
http://www.gamestooge.com/2010/06/02/portal-2-cancelled-for-e3/
http://www.gamestooge.com/2010/06/07/valve-surprise-not-episode-three/

Сега некои почнаа да ја спомнуваат Team Fortress 3.

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Не верувам дека VALVe ке заебе работа, сигурно спремаат нешто големо, а за TF3 или L4D3 не се надевам... Најверојатно ке биде Half-Life 3, EP3 или некоја нова игра можеби? Како и да е за 5 дена почнува E3 и едвај чекам да видам што спремиле.

alexo187

It's strictly business.
Член од
12 септември 2008
Мислења
96
Поени од реакции
11
Се шпекулираше и CS 2 но изненадувањето на Valve е Portal related

Kajgana Shop

На врв Bottom