- Член од
- 3 мај 2008
- Мислења
- 601
- Поени од реакции
- 7
preporaka za igra kako hitman , splinter cell i sl.
Сите, на пониска резолуција, и намалени сетинзи....:wink:Да прашам, која од поновите игри можам да ја играм со оваа конфигурација
nvidia GEFORCE GT320 1GB
Intel core 2 duo 2.20 ghz
4 GB ram
Koга сме кај хорор, Cryostasis, е трилер хорор, и многу психотична игра, со ненадејно застрашувачки моменти за време на игра, има добра графика, и делува занесно....ако не си ја играл земи пробај ја нема да зажалиш.....многу сум задоволен од играта...Може да ја пробаш DooM 3 или Quake 4, и двете се FPS колку што гледам ти сакаш малку повеќе загонетки да решаваш но и акцијата да не ја запоставиш, во DooM 3 имаш малку повеќе компликации но играта е стара па графиката не толку добра како F.E.A.R но сепак вреди да се игра :wink: додека Quake 4 е што може да се каже иста како F.E.A.R само што ја нема страшната музика и си во понапредно време но верувај и на неа ќе скокаш од стол доколку играш во темна просторија
PS: А доколку сакаш стварно добра приказнa и мистерија почни да играш Princ of Persia. (стварно има некој места да мислиш дури со денови) но нее страшна авантура е
Името на играта ми е толку познато но кога го видов трејлерот на ју тјуб сватив дека сум ја играл пред неколку години кај еден другар, всушност само неколку моменти (го заменува другар ми) играта е стварно добра и додека гледав тој кога играше има стварно некој creepy moments фала што ме потсети може повторно да ја пробам доколку ја најдам на некој торентСите, на пониска резолуција, и намалени сетинзи....:wink:
--- надополнето ---
Koга сме кај хорор, Cryostasis, е трилер хорор, и многу психотична игра, со ненадејно застрашувачки моменти за време на игра, има добра графика, и делува занесно....ако не си ја играл земи пробај ја нема да зажалиш.....многу сум задоволен од играта...
Assasin's Creed 2.moze da mi kazete nekoja igra free roam samo da ne e gta
abe ja iam pls drugaAssasin's Creed 2.