- Член од
- 3 мај 2008
- Мислења
- 601
- Поени од реакции
- 7
preporaka za igra kako hitman , splinter cell i sl.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да прашам, која од поновите игри можам да ја играм со оваа конфигурација
nvidia GEFORCE GT320 1GB
Intel core 2 duo 2.20 ghz
4 GB ram
Може да ја пробаш DooM 3 или Quake 4, и двете се FPS колку што гледам ти сакаш малку повеќе загонетки да решаваш но и акцијата да не ја запоставиш, во DooM 3 имаш малку повеќе компликации но играта е стара па графиката не толку добра како F.E.A.R но сепак вреди да се игра :wink: додека Quake 4 е што може да се каже иста како F.E.A.R само што ја нема страшната музика и си во понапредно време но верувај и на неа ќе скокаш од стол доколку играш во темна просторија
PS: А доколку сакаш стварно добра приказнa и мистерија почни да играш Princ of Persia. (стварно има некој места да мислиш дури со денови) но нее страшнаавантура е
Сите, на пониска резолуција, и намалени сетинзи....:wink:
--- надополнето ---
Koга сме кај хорор, Cryostasis, е трилер хорор, и многу психотична игра, со ненадејно застрашувачки моменти за време на игра, има добра графика, и делува занесно....ако не си ја играл земи пробај ја нема да зажалиш.....многу сум задоволен од играта...
фала што ме потсети може повторно да ја пробам доколку ја најдам на некој торент 

:nesvest:
:ija: леле што ќе се случи, дали епизода 3 е на повидок... или чекај да не биди l4d3. Ако е тоа се фрлам готово“.moze da mi kazete nekoja igra free roam samo da ne e gta
abe ja iam pls drugaAssasin's Creed 2.