Препораки за игри

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Дајте препорачајте некоја интересна игра FPS или h&s и да е така до 4-5 ГБ.
- Battlefield: Bad Company 2
- Call of Duty 4: Modern Warfare
- Call of Duty: Modern Warfare 2
- Call of Duty: World at War
- Portal
- Team Fortress 2
- Crysis
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- BioShock
- BioShock 2
- Far Cry
- Far Cry 2
- F.E.A.R. 2: Project Origin
- Call of Juarez: Bound in Blood
- Metro 2033
- Half-Life 2
- Left 4 Dead
- Left 4 Dead 2

Што уште сакаш?

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
Мислам дека бараше до 4-5 гига. Некои од тука се доста поголеми, како на пример MW2.

Член од
24 август 2009
Мислења
535
Поени од реакции
72
Некои интересни игри со коли.. ? :) одамна немам играно нити сум во тек што има излезено.. кој има нешто да препорача нека пише :)

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Dirt 2,NFS Shift.
Фициани ги имам играно скоро сите од тие што ги наброја освен хорорите бидејќи не сум многу по нив (освен LFD) но сепак благодарам ќе ја пробам TF2.

Anti Spam Master

Anti Spam Master
Член од
22 октомври 2009
Мислења
100
Поени од реакции
1
да постираме некое игриче што не му треба јак компјутер да работи ама е премногу добро.
Call Of Cthulhu - Dark Corners Of The Earth-хорор-акциона-авантура, екстремно тешка и бара многу концентрација.
The Thing-3 лице пукачка-хорор-акциона игра, исто тешка и бара концентрација.
Fable и Fable The lost chapters(истата игра е само со експанзија)-3 лице акциона авантура-тежина:медуим, бара концентрација.
добрата стара Need For Speed Most Wanted и Most Wanted Black Edition-знаете и жанр и се со ред.
епа тоа е од мене ако ви се свиѓа некоја од горенаведените можам да ви дадам торент по ПП.
П.С само за call of cthulhu и за the thing имам торенти.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Која е подобра/пострашна? F.E.A.R или F.E.A.R 2? И дали имат врска приказната од кецот со двојката?

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Која е подобра/пострашна? F.E.A.R или F.E.A.R 2? И дали имат врска приказната од кецот со двојката?
Подобра незнам. Пострашна... веројатно и двете се исто страшни. Ниедна не сум играл. Иначе приказната е поврзана. Ја имам читано помалце :D.

--- надополнето ---

Дајте препорачајте некоја интересна игра FPS или h&s и да е така до 4-5 ГБ.
Нешто постари се овие fps, ама многу ги имаат фалено. No one lives forever 1 и 2.
Јас ги имам симнато пред некое време така ми стојат, планирам да ги играм во блиска иднина.

Види нешто и од [post=3448695]овие[/post].

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Некои интересни игри со коли.. ? :) одамна немам играно нити сум во тек што има излезено.. кој има нешто да препорача нека пише :)
- Цел серијал Need For Speed
- Blur
- Dirt
- Dirt 2
- GRID
- Split/Second

Овие и уште многу други, имаш овде.
Dirt 2,NFS Shift.
Фициани ги имам играно скоро сите од тие што ги наброја освен хорорите бидејќи не сум многу по нив (освен LFD) но сепак благодарам ќе ја пробам TF2.
Тука имаш огромен избор.
F.E.A.R. кецот не сум ја играл, али сум ја играл F.E.A.R. 2.

Двојкава е ептен језива и страшна, се игра на морничави места (болници, етц), плус има добра графика, а за гејмплеј и атмосфера да не збориме. А и би требало да е подобра од кецот, сепак е понова. Така да, пробај ја двојкава.

Член од
4 јануари 2010
Мислења
179
Поени од реакции
18
Нека ја почнит од кецот за да си ојт по приказнава.. барем јас така прам со игриве..

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
А и би требало да е подобра од кецот, сепак е понова. Така да, пробај ја двојкава.
Е од каде двојката подобра. Искуството и статистиката покажуваат дека првите делови од било кое забавно и/или уметничко средство (игра, филм, книга) е подобро во повеќето случаи.
И така е овде. Еве што вели Metacritic:
F.E.A.R. - просек 88, вкупно 57 оценки. има 28 оцени со 90+ (не ги бројам 100ките) меѓу кои и од Gamespot и од IGN.

F.E.A.R. 2: Project Origin - просек 79 од вкупно 49 оценки. има пет 90+.

Иначе дури сме кај игриве, FEAR 1 и двете експанзии се достапни преку Steam од пред неколку дена. Досега на Steam го имаше само FEAR 2.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
- Battlefield: Bad Company 2
- Call of Duty 4: Modern Warfare
- Call of Duty: Modern Warfare 2
- Call of Duty: World at War

- Portal
- Team Fortress 2
- Crysis
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- BioShock
- BioShock 2
- Far Cry
- Far Cry 2
- F.E.A.R. 2: Project Origin
- Call of Juarez: Bound in Blood
- Metro 2033
- Half-Life 2
- Left 4 Dead
- Left 4 Dead 2

Што уште сакаш?
Oва се едни од најдобрите игри....на секого би му ги препорачал.....

KESKOO

Форум зависник
Член од
13 март 2010
Мислења
178
Поени од реакции
3
Вака сеа сакам да прашам дали некој од вас знае некоја игра мафијашка да ми препорача освен Мафиа и Годфадер:salut:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
The saboteur:

staro vreme,germanci,stari koli i ke ja vidis na net :D.

П

Паган-др

Гостин
Како се вика една игра со воени авиони (може и мултиплејер да се игра) рушење,мисии. Tony's ______ H.A.W.K.S така нешто е. Ми треба точно име.

Kajgana Shop

На врв Bottom