Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
некој предлог за MMORPG игра без WoW dosadna stana

Allods Online
Runes of Magic

Овие се моментално двете најдобри бесплатни MMORPG. А од тие што се плаќаат, моментално ниедна не вреди за парите.
фала друже 2 ја иам играно ама оваа 1 не ко шо глеам добра е..моментално ја симнувам

Се сефтосав денес со HDMI кабел и два нови џоистичиња, па ако може да ми препорачате некои игрици за двајца, било каков жанр, било која година.. И што поголема листа - тоа подобро :)

Pro Evolution Soccer
Mortal Kombat
Jazz Jack Rabbit 2
многу игри од mame32 (и можи да се направат да се играат со гејмпади)

Препорачајте некои игри.. FPS и со возење, без разлика колку се големи, и да можам да ги играм на медиум/лоу.

Pro Evolution Soccer
Mortal Kombat
Jazz Jack Rabbit 2
многу игри од mame32 (и можи да се направат да се играат со гејмпади)

HDMi и Mame 32? : )

NBA 2k10
Virtua Tennis 2009
Sonic & SEGA Allstars Racing
Trine
Street Fighter 4
Crash Time 3

Обично со другари ги "плескаме" овие игри, сите освен SF4 можат со 4ца да се играат. Земи си и ePSXe и PCSX2 емулатори, бидејќи на Playstation има милион други вакви игри. :)

дај бе кажите некоја игрица Action Adventure hack and slash...

дај бе кажите некоја игрица Action Adventure hack and slash...
Нешто како Prince of Perisa... прво што ми падна на ум е God of War. Јa немам играно оти е само за конзоли ама првите два дела можи да се играат со емулатор на ПЦ.
Друго нешто, Beyond Good nad Evil. Само оваа е многу повеќе авантура одколку трчај тепај (хак н слеш).
Вакви игри на конозли ги има најмногу.

daj kazete nekoja jaka igra so vojna osven Call of duty,brothers in arms

Battlefield: Bad Comapny 2, Operation Flashpoint: Dragon Rising, ArmA 2.
Овие се вака понови воени ФПС.

Nekoja vo stil na diablo
RPG
RTS
Action/adventure

Prototype-Free roam игра која бара стрпливост, а е мн интересна. The Wheelman- игра како ГТА исто е фри роам и е за сите љубители за на Вин Диесел и Токио Дрифт

Некој да не знае други игри како ГТА и ако може некое објаснување за нив? фала однапред:smir:

Луѓе да не има некој информација кога ќе излезе Serious Sam HD The Second Encounter по торенти? Т.е. кога ќе ја рипуваат? Пошто знам дека играта е излезена од пред 2 недели, а уште нема ни трага ни глас од нејзин рип по сајтовите... :nesum:

има излезено. Мој другар ја симна баш преку торент. Ако те интересира нешто пиши ПП ке го прашам него...

--- надополнето ---

Во 2008 ја чекав Fallout 3 и сеа малце се разочарав. Крие многу тајни и немогуче е да ја свртиш без шифри. А и одејки низ пустините и карпите голема веројатност има да ти излезе некоја roadroach, куче или панкерите. Не е за играње навечер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom