1.Create a battle.net account.bara cd-key starcraft 2
da ne ja napraivi nekoj da moze da igra ????
FPS жанрот умре заедно со конзолите...Читајки по нетов за неа дојдов до заклучок дека освен графиката и не се разликува од старата игра која е на две плус едно цд...така да и не се исплати симнувањето на 15 гига за нешто што е веќе играно.
Абе што стана со ФПС и тактичките ФПС игри ништо добро и ново нема....
RPG е широк поим море.Некоја понова offline RPG? 2008/9та?
Ама солидна да е...
без Torchlight, ја иам
Па да hack 'n' slash...3rd person view...RPG е широк поим море.
Hack n' slash бркаш некоја, Диабло стил?
Јас сакав Mass Effect 2 да ти ја предложам.
Епа јас само таа сум ја играл од RPG. И Torchlight. :/Па да hack 'n' slash...3rd person view...
мас ефект 2 и да сакам неможам
не ми држи “гзот“
ME2 е закон игра, ама не е RPG.. повеќе акција со RPG елементиRPG е широк поим море.
Hack n' slash бркаш некоја, Диабло стил?
Јас сакав Mass Effect 2 да ти ја предложам.
Risen, Dragon Age, King's Bounty (многу слична на Heroes of Might & Magic, само е realtime, не turn-based), The Witcher (само Enhanced Edition), Neverwinter Nights 1/2.. па од прво лице ги имаш Elder Scrolls 3/4 + Fallout 3 и додатоците.. и така.Некоја понова offline RPG? 2008/9та?
Ама солидна да е...
без Torchlight, ја иам
Да се убацам во муабет, не ја спомна Fallout 3, според мене, подобра од кецот и двојката. Fable: The Lost Chapters исто така не е лоша. The Elder Scrolls: Oblivion?ME2 е закон игра, ама не е RPG.. повеќе акција со RPG елементи
Risen, Dragon Age, King's Bounty (многу слична на Heroes of Might & Magic, само е realtime, не turn-based), The Witcher (само Enhanced Edition), Neverwinter Nights 1/2.. па од прво лице ги имаш Elder Scrolls 3/4 + Fallout 3 и додатоците.. и така.
Ако имаш послаб компјутер и сеуште ги немаш играно класиците, време ти е : Fallout 1/2, Neverwinter Nights, Planescape: Torment, Baldur's Gate 1/2, Icewind Dale 1/2 (последниве три игри иако се супер имаат мноооогу текст за читање и следење.. you have been warned)..
И Morrowind, и Oblivion (ES 3/4)..Едит: Опс, сега приметив, ете ја Fallout 3, си ја спомнал
pc specsME2 е закон игра, ама не е RPG.. повеќе акција со RPG елементи
Risen, Dragon Age, King's Bounty (многу слична на Heroes of Might & Magic, само е realtime, не turn-based), The Witcher (само Enhanced Edition), Neverwinter Nights 1/2.. па од прво лице ги имаш Elder Scrolls 3/4 + Fallout 3 и додатоците.. и така.
Ако имаш послаб компјутер и сеуште ги немаш играно класиците, време ти е : Fallout 1/2, Neverwinter Nights, Planescape: Torment, Baldur's Gate 1/2, Icewind Dale 1/2 (последниве три игри иако се супер имаат мноооогу текст за читање и следење.. you have been warned)..
Шо мислите за играва случајно да не сте ја пробале ? Мислам да ја симанам ама братучет ми ја симнал ми вика тапа е и ја избришал ваше мислиње ?Повели Но се игра само со тастатура неможи со џојстик !!