Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
ајде Војводи уште 2 дена има да биде ЛУДО,ЛУДО,ЛУДОООО !!!! :vozbud:

2 - 0! Крај! Долу горе, ко што се вртеа муабети деновиве, очекуван резултат. Сега да видиме што ќе кажат тие што биле.........

Навивањето повеќе од добро, бројка солидна. Искрено мене ми се допадна навивањето на многу пати грмеше на Филип 2 од наша песна иако бевмо многу помалку од Комити. Се навиваше нонстоп до кај 70-80 минута (кога и падна 2 гол незнам когај беше..). После тоа сите се разочараја и се немаше мотив знаејќи дека утакмицата е наместена. Прво полувреме се навиваше баш добро, пола второ полувреме експлодиравмо :icon_mrgr плус и се запалија многу димни :), а при крајот кажав веќе. 50 душе-50 важно ВЕРНИ !! Комити одлични добра бројка, ка што приметив сите навиваја кај нив, мислим дека не не слушаја како навивамо исто како и мие не ги слушавмо у поголем дел од утакмицата :). Ретка утакмица во Македонија каде што 90 минути се навива исклучиво за својот тим, а не со пцуење кон другите... Се гледа дека ваке е многу подобро...
Да кажам и дека беа промовирани наши 3 одлични барјаци.
Утакмицата апла наместена, како се смеев само (мада појче за плачење беше)... Нашиве играчи им ги создаваја акциете БЕ (таке е зборот) :tapp:
Многу убаво ми го честитаја роденденот денеска... :tapp:

Одличен ден денеска :) Плус супер ви се новите бајраци особено тој со Исус :aplauz:
Поздрав браќа:)

Утакмицата апла наместена, како се смеев само (мада појче за плачење беше)...
isto ko vasata so rabotnicki u kupot! aj znaeme kako odat rabotite,mora vardar nekako da ostane vo 1 liga.nego komsiive vasi samo da ne bidat sampioni,pa 2 godini po red da ne pretstavuvaat u evropa ,sramota za cela drzava ke bide!

^ Све што ќе каже вистина е само да ја избегава темава го молим...

Днаска отприлика 80 душе на трибина и моем да кажем дека до негде сум задоволен од тоа што го прикажавмо на трибина на моменти грмевмо напраевмо одлична атмосфера заедно со Комити само што утакмицата се знаеше дека е наместена па затоа немаше голема заинтересираност за оваја утакмица...Како и да е беше ок денојве конечно ќе има слике и клип од утакмицата. Инаку да ве информирам за утакмицата Тетекс - скопје утакмицата се игра во вторник знам дека е работен ден али да пробаме да се соберемо шо кој кур инаку на врата ќе се наплаќа по 50-100 ден и сите пари ќе одат за Владимир Петровски...

Абреее треба да се подбера еден ден овја местачиве мамицата нивна продадена...Прв на пик мие дивата свиња Глигоровски абе колку го мрзим еј немате поим и тој копиљот Марко арно му се пуштија со Работнички ка не му ги скршија зубите,уште па ќе го бранимо ,ќутекот само ништо друго...мн. сум нервозен овие 3 бода ако не ни ги врата т.е ако не го тепамо Скопје тогаш друга песна...Али свакако има најава дека 5-душе се на пик....

Абреее треба да се подбера еден ден овја местачиве мамицата нивна продадена...Прв на пик мие дивата свиња Глигоровски абе колку го мрзим еј немате поим и тој копиљот Марко арно му се пуштија со Работнички ка не му ги скршија зубите,уште па ќе го бранимо ,ќутекот само ништо друго...мн. сум нервозен овие 3 бода ако не ни ги врата т.е ако не го тепамо Скопје тогаш друга песна...Али свакако има најава дека 5-душе се на пик....

А демек чудно ти е за утакмицава или за таја со Работнички или за Купот? Не са уопште криви играчите, се знае по чија директива се работи.

ПА СО ОГЛЕД КОЛКУ МЕСЕЦА НЕ ЗЕЛЕ ПЛАТА НЕ Е НИ 4УДО ШТО ЈА ПУШТИЛЕ.

Па барем да им фрља некој денар што ја пуштиле ама ни Д од денар нема...КУЧИЊА!!!!

Новите барјаци :)
2mh76fm.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom