Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Милан Ристовски потпишал у некој клуб второлигаш у Турција, добра пара се зело од него. 20 000 за позајмица до летово, а ако го купа после тоа уште 80 000 евра...
Може да се засилимо со Клечкаровски од Металург...

Милан Ристовски потпишал у некој клуб второлигаш у Турција, добра пара се зело од него. 20 000 за позајмица до летово, а ако го купа после тоа уште 80 000 евра...
Може да се засилимо со Клечкаровски од Металург...
Друже Брацо ќе земе паре не Тетекс :S

А што сакавте, Тетекс да земе паре?? :) Нормално дека Брацо ќе земе, па не е будала да седи у Тетекс ако не, ка да не го знаемо кој е и што е :)

Па фала богу Брацо ќе ги земе парите, па ако ги остае у Тетекс ќе се затепаа овие од управа кој прв да ги лапне тие паре. Незнам што не почека до евентуалниот настап у евро квалификациите па да достигне цена над 300 000 евра...
Ај да не беше брацо немаше сега овде да бидемо... барем не донесе у прва лига, а ќе биде многу тешко да излеземо од неа така да... :)

Па фала богу Брацо ќе ги земе парите, па ако ги остае у Тетекс ќе се затепаа овие од управа кој прв да ги лапне тие паре. Незнам што не почека до евентуалниот настап у евро квалификациите па да достигне цена над 300 000 евра...
Ај да не беше брацо немаше сега овде да бидемо... барем не донесе у прва лига, а ќе биде многу тешко да излеземо од неа така да... :)

Не дека не го сакам Тетекс како тим, ама со сите играчи кои ви заминаа и речиси никој кој ви дојде, и нема да е многу тешко за да излезете.

Надвор: Пеев, Глигоровски, Ристовски, Ристевски, Белчев, Тасиќ,
Внатре: Силјановски, Павловиќ.

Доколку драстично не се променат работите, јас дури можам да помислам дека Тетекс нема да има сили да го мине Тиквеш во купот. Преведено во најважното во фудбалот, головите, стрелците на 12 од 17-те гола за Тетекс, повеќе не се во клубот. Од стрелците остана само Захариевски, кој има дадено 4 и еден гол најверојатно бил автогол :) Со оглед на тоа што само 2 бода е Тетекс од местата кои водат во плеј-аут... нема да биде лесно.

Не дека не го сакам Тетекс како тим, ама со сите играчи кои ви заминаа и речиси никој кој ви дојде, и нема да е многу тешко за да излезете.

Надвор: Пеев, Глигоровски, Ристовски, Ристевски, Белчев, Тасиќ,
Внатре: Силјановски, Павловиќ.

Доколку драстично не се променат работите, јас дури можам да помислам дека Тетекс нема да има сили да го мине Тиквеш во купот. Преведено во најважното во фудбалот, головите, стрелците на 12 од 17-те гола за Тетекс, повеќе не се во клубот. Од стрелците остана само Захариевски, кој има дадено 4 и еден гол најверојатно бил автогол :) Со оглед на тоа што само 2 бода е Тетекс од местата кои водат во плеј-аут... нема да биде лесно.

Порано додека бевмо у втора лига и кога 100% беа Тетовчани секогаш горе сме биле на табела и не сме влегле само поради тоа што фабриката Тетекс немаше пари за да влеземе у прва лига и многу утакмици се наместија тогаш. Сега у оваа најкатастрофална лига у постоењето на Македонија мислиш дека ќе отпаднемо со истите играчи што ги имавмо и тогаш?? Добро сеа има некоја измена ама квалитетот е тука некаде.. Нема шанси освен ако не падне местење и ако водството на Тетекс неможе да издржи прва лига...

По пробата на еден бивш играч на Слога...
Албанските медиуми подржани од Велија Рамковски ја напаѓаат страницата ФК Тетекс, ние остануваме на нашето и нема да дозволиме овој ДИВЈАК да игра за ФК Тетекс!
http://kohaere.eu/index.php/sport/10781.html

Албанските медиуми подржани од Велија Рамковски ја напаѓаат страницата ФК Тетекс, ние остануваме на нашето и нема да дозволиме овој ДИВЈАК да игра за ФК Тетекс!

И да дојде да игра, ќе го натерамо сам да се откаже :tv:

ovja da nee toj sto mu skrsi noga na igor savevski?

^ Како што ми кажаја, овја е тој што му га искрши ногата на Џони. Како и да е овја нема да заигра у Тетекс, а ако заигра нека му ја мисли.

^nema da igra,imase dadeno izjava kako toa treniral ednas,pa vecerta prijatelot negov go izvestil za vasite komentari,on gi procital i odma mu se javil na svojot menager deka nema sansi da zaigra vo tim so takanareceni huligani :)

^ Добро е се тоа ама ние хулигани:nesvest:, тој прво нека се преиспита каков играч е, да коментира на слики на Шверцери каде тие прават нереди на стадион...

Не, тој беше Ферди Џеладини. Ермадин Адем му е брат на Емир Адем што игра во Работнички, и е Ром по националност.
ok,moze ja sum se prepoznal, moze ne e toj sto sum mislel deka e, ama pak mislim daka ne treba da igra za nas ne ni trebaat igraci od sloga,a i plus na toa mislim deka ne e nekoj jak igrac podobro da zema nekoj od decava od podmladok barem ce igraat od srce za klubot.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom