Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Војводи.....
Кај нас во чаршија се зборува дека Љупче Колев ке се вратил кај нас, има ли нешто такви сигнали и од кај вас?:toe:
da, kolev si zaminue od teteks, a dali ke dojde kaj vas ne znam.

spored mene ne e los golman ama marko e pomlad i reprezentativec e i dobi prednost pred nego.

според мене љупчо не го биваа ама ич):

Кај нас беше цар на голот, за кај вас не знам шо е работата, можеби не сте му дале шанса да се покаже!:toe:

Кај нас беше цар на голот, за кај вас не знам шо е работата, можеби не сте му дале шанса да се покаже!:toe:
pa nemase kojznae kakva minutaza, pokraj nego bese kmetovski, a sega i marko. na pocetok se menjavaja so kmetovski, ama od koj dojde marko koj e 15god pomlad i od dvajcata, a kivaliteten golman, togas normalno deka go izbraja nego, zos moze i ima potpisano dogovor so braco i ako se pokaze moze da zemat nekoe evro za nego, a za kolev i kmetovski nema da dobijat nisto, zatoa ne dobi sansa, a ne deka e los golman.

da, kolev si zaminue od teteks, a dali ke dojde kaj vas ne znam.

spored mene ne e los golman ama marko e pomlad i reprezentativec e i dobi prednost pred nego.

Затоа прашам дали ке си оди, зашо ако си оди мислам дека ке се врне во Брегалница.
Алчинов од кај нас си замина за Азербејџан во Стандард Баку!:toe:

И да исправна одлука за младинскиот репрезентативец, ама не се сложувам со некои тука дека не го бива Љупче Колев!:toe:

Затоа прашам дали ке си оди, зашо ако си оди мислам дека ке се врне во Брегалница.

И да исправна одлука за младинскиот репрезентативец, ама не се сложувам со некои тука дека не го бива Љупче Колев!:toe:
Љупче Колев е еден од најдобрите голмани во Македонија, но во Тетекс не доби голема шанса особено како што кажа мујо по доаѓањето на Марко Јовановски мислам дека не настапи на ниту една утакмица :smir:

i ja ne se slozuvam i ne vikam deka e los golman, bas naprotiv, ama ete splet na okolnosti i toj ne dobi potrebna minutaza. marko od prviot den koj dojde ima izigrano maksimalen broj na minuti za teteks.
eve minutaza spored sajtot za teteks:
810 - Марко Јовановски (гк)
485 - Љупчо Колев (гк)
235 - Љупчо Кметовски (гк)

Љупче Колев е еден од најдобрите голмани во Македонија, но во Тетекс не доби голема шанса особено како што кажа мујо по доаѓањето на Марко Јовановски мислам дека не настапи на ниту една утакмица :smir:

i ja ne se slozuvam i ne vikam deka e los golman, bas naprotiv, ama ete splet na okolnosti i toj ne dobi potrebna minutaza. marko od prviot den koj dojde ima izigrano maksimalen broj na minuti za teteks.
eve minutaza spored sajtot za teteks:
810 - Марко Јовановски (гк)
485 - Љупчо Колев (гк)
235 - Љупчо Кметовски (гк)

Тоа е и најдобро му е да си се врне кај нас!:toe:

Додека за Постолов, слободно задржете го шо повеке!:kesa:

Кажав уште коа дојде таа ѕвезда кај вас, дека не го бива!:smir:

pa najuboo kolev da se vrati kj vas ce ima pogolema minutaza, inace za postolov nemam komentar neka ide kj saka

И мене како и на многу други не им е јасно зашто толку многу го форсираат кога не покажа апсолутно ништо оваа полусезона со исклучок на првиот натпревар против Ѓорче кога беше еден од најдобрите поединци :toe:

И мене како и на многу други не им е јасно зашто толку многу го форсираат кога не покажа апсолутно ништо оваа полусезона со исклучок на првиот натпревар против Ѓорче кога беше еден од најдобрите поединци :toe:

Па затоа и го форсираат, заради таа една утакмица.
Така и кај нас го форсираа од цела сезона ке изигра вкупно 120 минути добро, она другото срање, впрочем така беше едно време и репрезентативец!:toe:

Така и кај нас го форсираа од цела сезона ке изигра вкупно 120 минути добро, она другото срање, впрочем така беше едно време и репрезентативец!:toe:
postolov bil reprezentativec?????

U21 NATIONAL TEAM

:pos2::pos2::pos2::pos2:
Е ова не сум го знаел, искрено!
08.08.2001 почеток: 17:45 Македонија 4 1 Селекција на Новинари Пријателски натпревар “Градски стадион“ - Штип; гледачи: 3000
za selekcijata na novinari postolov vlegol kako rezerva.

23/05/2002 Македонија “странци“ 4 2 Македонија “доамшни“ Пријателски натпревар “Градски стадион“ - Кичево; гледачи: 2500
za selekcijata na domasni postolov igral kako starter.

ova e zapisano kaj mene u kompjuter, moze ima izigrano uste nekoj vakov natprevar ama kaj mene ne e zapisan.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom