Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе на 4 на 8 завршува :uvo: . Дечкото ја отупе на сите фан клубови за него очигледно завршува првенството на 4 :tapp: . Збори баражи ова она . Па толку не ви дојде памет да не зборите пред време секоја сезона :tapp::smir: .

П.С. Тренеров очигледно ви е катастрофа овој Јакимовски . Бркајте го дур не дошло нож до коска :helou:
Trenerot e katastrofa nevidena.Izgleda ovja od uprava uste ne sfacaa deka treba da leta,a ne treba samo on da leta treba i pomosnicite negovi pod itno site da letaat.

најакото навиање падна на тетекс - охрид
камо задњиве 2 утакмице да беа такви

a koj ke iskoci ?? teteks ili vardar??? hahah ne me smej ziti se,eventualno pelsiter ako go namestat :)

Постолов пак бил стартер вчера...:nesum::nesum: Кифла иди бе више пизда ти матер!!

мора да се превземе нешо да има добро навивање сега со турново зос навивањево ние нула:toe::toe:и + флаерите мн мали ги прават:toe:

мора да се превземе нешо да има добро навивање сега со турново зос навивањево ние нула:toe::toe:и + флаерите мн мали ги прават:toe:

па брат, нема никаква организација! За шкендија не свекое дрво има објава, за тетекс, иде тоа или кј те-кафе или усно, ако разбере некој ок, ако не ништо!

Do togaj ce go trgna kifla od teteks ne se sekiraj
ПОТОК, не шири вакви дезинформации, ја ти гарантирам од сигурни извори од УПРАВА дека Кифла сега за сега остануе у Тетекс .....
По мое мислење мислим дека Тетекс ќе ја заврши сезонава со Кифла како трењер, и ќе биде 7-8 место, а главна цел на Брацо му е да влезе у УЕФА преку купот ..... И мислим дека обожавателите на Тетекс и мие како навијачи треба да бидемо презадоволни со 7-8 место зошто ни е прва сезона у прва лига ....

Позз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom