Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Па Тетекс играше со FULL состав, за разлика од Ренова која играше со младинци... :vozbud:

Епа тогаш моја грешка,а и плус когај беше турнирот бев отстутен.
Па така да го кажав тоа од прилика.

Него незнам што му е проблемов на Кифла, со Постолов у напад? Па искрени да бидемо, Постолов нема ВРСКА ОД ФУДБАЛ! Левков и Жика седа на клупа, игра Постолов? Аман еј, буквално не упропастуе.

Иначе секоја чест за Врапче, единствен што се спротиставил и нејќел да игра кога дознал дека е наместена утакмицата со Работнички...браво за него!

Абе болен е чуекот не му замерај :) а за у напад би можел да игра 4-3-3 со Аце,Баже и Жика или пак 4-4-2 со полушпиц Аце.А па и затоа се чудев кај е Димче зш не игра..Респект за тоа!!!И тоа докажуе дека е прав професионален играч!!

Него незнам што му е проблемов на Кифла, со Постолов у напад? Па искрени да бидемо, Постолов нема ВРСКА ОД ФУДБАЛ! Левков и Жика седа на клупа, игра Постолов? Аман еј, буквално не упропастуе.

Иначе секоја чест за Врапче, единствен што се спротиставил и нејќел да игра кога дознал дека е наместена утакмицата со Работнички...браво за него!

Па и Жика не е ништо посебно мислим дека тој и Постолов не заслужуаа да играа.Тиа се само за втора лига:toe:
п.с. Врапче не е од Тетово нели?:smir:

Па добро бе, не играше Ренова бш со младинци. Резерве и младинци не е исто. Играја Ибраими, Али...друг не ми текнуе кој играше од прв тим. Ренова не беа ништо бољи од нас на таја утакмица, дадоа гол јбг...

Ибраими не играше тогаш мислим дека беше со репрезентацијата:toe:

од прилеп или од битола е.

играја тија што им беа повредени до тогаш, некој од резервете и другото све дечурлана беа од младинци.

Па и Жика не е ништо посебно мислим дека тој и Постолов не заслужуаа да играа.Тиа се само за втора лига:toe:

Жика не заслужуе? Дај не заебавај, се труди...од Постолов е 200 пута појак.
Не е Врапче од Тетово, битолчанец е ми се чини...не сум сигурен.

Моја грешка, не Ибраими...Исмаили :smir:

Жика не заслужуе? Дај не заебавај, се труди...од Постолов е 200 пута појак.
Не е Врапче од Тетово, битолчанец е ми се чини...не сум сигурен.

Моја грешка, не Ибраими...Исмаили :smir:

Да бидеме реални не викам дека не се труди Жика но факт е дека неможе да се носи со другите играчи во прва лига,сеа фала богу ќе го бранимо него сепак дете е на Тетекс и сите се познаваа со него,но мислим дека не е кадарен да игра во прва лига

Да бидеме реални не викам дека не се труди Жика но факт е дека неможе да се носи со другите играчи во прва лига,сеа фала богу ќе го бранимо него сепак дете е на Тетекс и сите се познаваа со него,но мислим дека не е кадарен да игра во прва лига

А па кој е кадарен според тебе Постолов..?!

Каков е таков е, наш е. Моментално е добар, и заедно со Аце и Баже са најдобри у напад...не дебелион Постолов да ми игра. Качил 100 кг. и сака да игра, епа неможе тоа...еден е Роналдо :):):)

А па кој е кадарен според тебе Постолов..?!

Па реков дека Жика и Постолов не треба да играа читни поназад малу.
Супер ни е Аце,а за Левков уште не сум го видел како игра убоо со оглед на тоа дека беше повреден:nesum:

Па реков дека Жика и Постолов не треба да играа читни поназад малу.
Супер ни е Аце,а за Левков уште не сум го видел како игра убоо со оглед на тоа дека беше повреден:nesum:

Aбе Жика се труди колку може а и колку му дава шанса кифла да заигра и плус ипак е наш Тетовчанќе па треба малу да го пофалимо :)

9ax0s3.jpg

...што појќе тоа подобро (=

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom