Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
[zEUs];2924075 напиша:
Ти ќе идеш? :icon_lol:
Слушнав нешто дека ќе ида некои.
Но не ми е мерак без навиање мене ...
...треба да бидемо класикал навиачи тогаш :D

Епа ќе идеш и ќе ја гледаш немора да навиаш :) Знаеш забрането е 6 месеца на гостински терен =)

:smir:Не се знае уште официјално ништо, може и ќе има нешо организирано, знам дека има забрана ама таке се збори не се знае уште ништо официјално...

Супер:wink: Лесен противник,не би требало да имаме проблеми за пласирање во 1/4 финале.

Прво скокни па кажи оп :) Kупот е секогаш неизвесен. Види Турново и Вардар од кој отпаднаа :)

Спортски поздрав.

Прво скокни па кажи оп :) Kупот е секогаш неизвесен. Види Турново и Вардар од кој отпаднаа :)

Спортски поздрав.
Добро тоа си во право,ама кои екипи можеа да ни паднат треба да бидеме задоволни од ждрепката и да не се пропушти шанса за 1/4 финале:wink:

не е баш лесен противникот со оглед на тоа дека оваа година амбициите им се за влез во 1лига + во 2 лига изгубивме еднаш од нив мислам дека 2:0 беше ама ќе видиме се надевам на победа

На гости е доволно и нерешено, а дома ќе ги тепамо. Ај ако може некој нека најде статистика за домашните утакмице, мислим дека последен пораз беше против Вардар во куп пред 2 сезони. Две године пораз немамо дома ми се чини :)

На гости е доволно и нерешено, а дома ќе ги тепамо. Ај ако може некој нека најде статистика за домашните утакмице, мислим дека последен пораз беше против Вардар во куп пред 2 сезони. Две године пораз немамо дома ми се чини :)
последен пораз у куп имамо против ѓорче 0:1

Реално имате поквалитетен тим од нашиот моментално , но не ја потценувајте Беласица затоа што има многу квалитетни играчи од школата на Беласица , така да мислам дека ке биде тежок овај натпревар , но сепак според мене Тетекс е фаворитот во овој дуел.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom