Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Утакмицата ќе се одигра!!!

Имаат во МВР отиднато некојси Албанци од Шкендија со закани на полицијава да се одржи натпреварот со публика или во друг случај ќе има ДЕСТАБИЛИЗАЦИЈА!!!

Кажетеме ми, каде го има тоа, да иде некој у полиција, да се заканува, и притоа да бидат пратени претставници од МВР да кажат на Војводите, НЕМА ДА МОЖЕМЕ ДА ВЕ ИЗВАДИМЕ ОД СТАДИОН.

Каде е силата? Каде е навивањето? Каде е ПОЛИЦИЈАТА? Дали се тука само ради нас да не тепаат другого не можат....

ТАка да, на стадион ќе се иде, ќе се иде и тоа како ќе се иде.

БЕз разлика што ќе биде. Масакр дефинитивно ќе има.

cekajte jas ne ve razbiram zosto ne sakate da se igra se plasite li od nestooo????

i uste edno prasanje zosto teteks sakase da se igra bez publika i vo jegunovce????

cekam odgovor
sega ke ti objasnim. prvo moram da ti kazem deka ni ja ni ti, nitu nekoj od vojvodi, nitu nekoj od balisti moze da go organizira natprevarov ili nesto slicno, se zavisi od klubovite i od ofs tetovo, znaci dzabe mie se karamo, ke se igra ili nema da se igra, ne smo mie faktor sto odlucuva. inaku seuste nema oficijalna informacija dali ke se igra ili ne, no vo sekoj slucaj igracite na teteks ne se ni spremaat za ovoj natprevar, tuku se ravi taktika za so sloga.

e sega za pricinite.
pri zdrepkata e odredeno teteks da bide domakin na ovoj natprevar i kako takov ima pravo da igra na koj saka stadion, pa duri i u radovis ako saka. pravo na teteks e da go odredi stadionot na koj ke igraat. tie go odredija jegunovce, a skendija i ofs tetovo sakaat da se igra u tetovo. teteks so igranjeto vo jegunovce saka da se zastiti od incidenti koi eventualno bi se slucile, a odgovornosta za niv paga vrz teteks, bidejki oni se organizatori i site posledici (igranje 100km od tetovo, paricna kazna, bez publika) ke gi snosi teteks, a ne skendija.

postoi varijanta teteks da izlezat na stadionot u jegunovce, a skendija na gradski i toj slucaj ffm ke treba da odluci koj e pobednik, a spored pravilnikot, dokolku skendija ne se pojavi vo jegunovce ke zagubi 3-0 sluzbeno, bidejki avtonomno pravo na domakinot (organizatorot) na natprevarot e da odredi na koj stadion saka da igra, pr. nekoj klub ako saka moze sekoja utakmica kako domakin da ja igra na razlicni stadioni.

znaci ne e problemot deka vojvodi se plasat, ili deka balisti se mnogu jaki, pak ke kazem od nas ne zavisi, zavisi od klubovite.

se nadevam deka replikite ke bidat konstruktivno kako mojov post o bez jadenje govna.

sega ke ti objasnim. prvo moram da ti kazem deka ni ja ni ti, nitu nekoj od vojvodi, nitu nekoj od balisti moze da go organizira natprevarov ili nesto slicno, se zavisi od klubovite i od ofs tetovo, znaci dzabe mie se karamo, ke se igra ili nema da se igra, ne smo mie faktor sto odlucuva. inaku seuste nema oficijalna informacija dali ke se igra ili ne, no vo sekoj slucaj igracite na teteks ne se ni spremaat za ovoj natprevar, tuku se ravi taktika za so sloga.

e sega za pricinite.
pri zdrepkata e odredeno teteks da bide domakin na ovoj natprevar i kako takov ima pravo da igra na koj saka stadion, pa duri i u radovis ako saka. pravo na teteks e da go odredi stadionot na koj ke igraat. tie go odredija jegunovce, a skendija i ofs tetovo sakaat da se igra u tetovo. teteks so igranjeto vo jegunovce saka da se zastiti od incidenti koi eventualno bi se slucile, a odgovornosta za niv paga vrz teteks, bidejki oni se organizatori i site posledici (igranje 100km od tetovo, paricna kazna, bez publika) ke gi snosi teteks, a ne skendija.

postoi varijanta teteks da izlezat na stadionot u jegunovce, a skendija na gradski i toj slucaj ffm ke treba da odluci koj e pobednik, a spored pravilnikot, dokolku skendija ne se pojavi vo jegunovce ke zagubi 3-0 sluzbeno, bidejki avtonomno pravo na domakinot (organizatorot) na natprevarot e da odredi na koj stadion saka da igra, pr. nekoj klub ako saka moze sekoja utakmica kako domakin da ja igra na razlicni stadioni.

znaci ne e problemot deka vojvodi se plasat, ili deka balisti se mnogu jaki, pak ke kazem od nas ne zavisi, zavisi od klubovite.

se nadevam deka replikite ke bidat konstruktivno kako mojov post o bez jadenje govna.

ej brate mnogu dobro si kazal i mnogu dobro te razbiram ama sakate vie ili ne ova sredba ke se igra u gradski i toa vcera bese odluceno vo ofs tetovo bidi pozdraven

ej brate mnogu dobro si kazal i mnogu dobro te razbiram ama sakate vie ili ne ova sredba ke se igra u gradski i toa vcera bese odluceno vo ofs tetovo bidi pozdraven

Сигурен сум дека била одлучена со пушки пиштоли,бомби и такви терористички срања од ваша страна...пиша и еден член погоре убав пост,препрочитај го само...

ФАКТ !!!!

abe sega ok, odluceno, ne odluceno, sega toa e. nas ne ni kazuva nitu ofs nitu skendija dali da idemo na stadion ili ne, nas ni e kazano od teteks nema da se igra i se dodeka tie ne kazat deka ke se igra, nema da ima ni podgotovki nitu nisto. ti kazav igracite deneska imaja pauza, ne treniraja, a od utre (veke deneska) ke se spremaat za sloga.

i uste nesto, natprevarot moze da se igra na gradski kako sto vikas ti, no samo vo slucaj dokolku ofs gi prevzeme site odgovornosti okolu organizacija, no i posledicite od eventuelni incidenti. vo ovoj slucaj bi se igralo na gradski.
zos veruj nitu vojvodi nitu teteks ne se plasat da igraat na gradski, naprotiv, i za navibanje e podbro u tetovo (u selo nema ni tribina ni nisto), a za igracite i da ne zborim, ne moze da se sporedi terenot na gradski so toj u jegunovce. znaci se zavisi od prevzemanjeto na odgovornosta, zos na teteks ne mu se isplaca da bide kaznet za utakmica od 1/32 finale od kupot.

p.s. licno ja sakam da se igra na gradski, iako ne sum clen na vojvodi, pogolemo ke bide uzivanjeto od glavnata tribina da se gleda borbata na terenot, no i na tribinite.

ajde vojvodi pokazete sega kolku imate srce ne samo na zbor da se pravite jaki :kesa: ajde soberete se ako treba idime i nie na pomos da gi dereme sponojte da vidat deka ovaa e makedonija a ne albanija ni kosovo da go baknuvaat krstot kako sto go pravea vo prilep

eve apel do vojvodi. ja ne sum znael deka pocnala organizacijava za natprevarov, samo ne pisuva kade ke se igra.

i oficijalno, sreda 19.09.2009 teteks-skendija na gradski. sega mi kazaja deka sve e reseno.

Bas mi e milo....sto klub so golema tradicija konecno vleze vo prva liga!!!! vi posakuvam sto podolg opstanok vo nea!!!

Дечково со територијалните претензии отстранет од тема. Ако продолжи ќе одмори и од форум.

Рече некој дека сум бил? Ама 5 душе сте ги тепале 10...може ако сте тепале деца од 10 године, не викам не.

Војводи ке имате нешто корео,бакљада за Купот против комшиките ??
-За бројката не прашувам,пошо знам дека ке крца вашата трибина :):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom