Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Нешто за со Шкендија спремате Војводи,осекам ке ја накрцате цела трибина,мада и на 45 степени,нема жешко,ладно,врне,пагаат метеори :):)

Oсекам ке ја наполните цела трибина и ке има добро навивање :):):)

Нешто за со Шкендија спремате Војводи,осекам ке ја накрцате цела трибина,мада и на 45 степени,нема жешко,ладно,врне,пагаат метеори :):)

Oсекам ке ја наполните цела трибина и ке има добро навивање :):):)
nema da se igra so skendija, barem ne sega u sreda.

А за кога е одложена?? или воопшто нема да се игра?
не брате ке се игра ама наместо требаа да играат на 19 сега ке играат на 26 сите се поместени утакмици:smir:

Со какви банани бре...:pos2::pos2::pos2::pos2:

Стајте жити се баш ме интересира што клип е,да се смеам.

Да не дојдоа Мајмуните да си ги земат бананите :pos2::pos2::pos2::pos2:

И...да честито победа !!!

Vi gi cuvame vas za slednata nedela..da se liznete i da gi ostavite bodovite vo prilep:):)

не брате ке се игра ама наместо требаа да играат на 19 сега ке играат на 26 сите се поместени утакмици:smir:

Океј фала за инфото ;) :smir:
na 26ti se igraat 1/16 finalnite sredbi, a ova so skendija e kvalifikacii za 1/16 finale ili 1/32 finale, t.e. pobednikot ke igra protiv prevalec na 26ti. i ne znam za koga e odlozena, nitu dali voopsto ke se igra.

aj nie ko 4e dojdite pp 4e vi frlame siptarki ke4inja :smir:
Абе знам дека боли поразот но тоа е тоа а за во прилеп ќе видиме кој на кого и што ќе фрла сеа за сеа шшшшшшшш...

Иначе имам едно прашање сеа видов низ град дур идев, балисти лепеа плакати тетекс-шкендија 19/08/2009 16.00h... Да не има некој официјални информации за натпреваров, пошо ваљда нема да ставаат плакати за без врска...:toe:

Абе знам дека боли поразот но тоа е тоа а за во прилеп ќе видиме кој на кого и што ќе фрла сеа за сеа шшшшшшшш...

Иначе имам едно прашање сеа видов низ град дур идев, балисти лепеа плакати тетекс-шкендија 19/08/2009 16.00h... Да не има некој официјални информации за натпреваров, пошо ваљда нема да ставаат плакати за без врска...:toe:
kako sto kazaja od teteks nema da se igra natprevarov u sreda.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom