Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Секој нека пишува во своја тема и решен проблем, али внимавајте на речник . Овде фанови на Тетекс што сакаат може да постираат, ако истото е во склоп со правилата многу јасно, истото важи и за фановите на Шкендија за нивната тема .
Дај оладете малце, лето е у пм . . .
a do sega ovaja tema bese za dvete ekipi? do sega nemase banovi a sega ima fan klub skendija i odma se zakanuvate so banovi. kj be do sega a?

a do sega ovaja tema bese za dvete ekipi? do sega nemase banovi a sega ima fan klub skendija i odma se zakanuvate so banovi. kj be do sega a?

Ај бе остај па и ти не се замарај, што сакаа нека праа. Више нема изговори за тоа опомена или не, на наредно провоцирање чекам бан. Него со вакви играчи ка до сега што се зедоа, не очекуем многу од Тетекс наредна сезона. Под итно треба да се зема 3-4 искусни и добри фудбалери, инаку ќе бидемо ка Напредок.

Фан клуб на Шкендија имаше но беше заклучен, и дај нонстоп некои замерки имаш, прекини со истите зашто најискрено претеруваш .

И доста офтопик муабет на тема, ако имаш нешто да кажеш, контактирај со некој од надлежните по ПП .
100 пати е кажано дека правилата важат за сите членови еднакво и така и беше постапувано до сега. Тоа што употребувате недолични зборови и вреѓате на национална основа е одраз на вашата култура и немој да мислиш дека некој тоа ке ви го толерира, кај во многу наврати сме направиле превиди, па и замерки даваш . . . среди си ја перцепцијата, не ти е прв пат да имаш искривена реалност за форумов, конкретно со темиве за Фудбал . Поздрав .

Лелее ајде бе Брацо дај некој трансфер јак....неможе да се чека више:tapp:
За Левков има нешто ново? Ќе потпише за нас или?

Брат абе наши смо ехеее, што треба туе смо колку можемо ќе помогнемо...
Затоа Македонија ќе влезе у ЕУ кој ќе роди врбава грозје у двор...

Иначе убоо рече боби мора да се земе асален играч а не до сеа овие шо дојдоа 4-5 души се просечни играчи со кои само се освојува втора лига и ништо повеќе. Да беше за овие играчи до сеа ич не мораше да ги бркаат другиве, тука се со квалитетите ако не и исти...
Ако не земе некое асално засилување посебно за средина, тешко нас...:smir:

Брат абе наши смо ехеее, што треба туе смо колку можемо ќе помогнемо...
Затоа Македонија ќе влезе у ЕУ кој ќе роди врбава грозје у двор...

Иначе убоо рече боби мора да се земе асален играч а не до сеа овие шо дојдоа 4-5 души се просечни играчи со кои само се освојува втора лига и ништо повеќе. Да беше за овие играчи до сеа ич не мораше да ги бркаат другиве, тука се со квалитетите ако не и исти...
Ако не земе некое асално засилување посебно за средина, тешко нас...:smir:

Среден ред имамо добар,туека са врапче,леци,муарем,кикирик,али ипак може да се земе играч некој добар за да го освежимо средниот ред!!И знае некој што бидна со Левков и тој другиот??

Среден ред имамо добар,туека са врапче,леци,муарем,кикирик,али ипак може да се земе играч некој добар за да го освежимо средниот ред!!И знае некој што бидна со Левков и тој другиот??

Да те попраем...
Кикирик му прошле годините, а и во најдобрите години не би заслужил да игра во прва македонска лига. Во прва лига не играме против новаци, белимбегово и идризово како што беше во втора лига. Така да не сакам да го видам на терен Кикирик, не дека имам нешто против но едноставно нема место за него во прва лига.

Муарем си замина итака не беше наш играч.

Врапче и не е толку којзнае каков играч да држи среден ред во прва лига(повторно спомнувам), според мене кога би имало подобри играчи и он би седел на клупа.

Леци можеби би можел да игра против просечните но против подобрите екипи тешко ќе му оди, тоа сум сигурен.

Така да според мене не гледам ни ЕДЕН играч за во прва лига што би можел да биде стандарден и да се носи со играчите од средината во првата лига од другите тимови. :smir:

Да те попраем...
Кикирик му прошле годините, а и во најдобрите години не би заслужил да игра во прва македонска лига. Во прва лига не играме против новаци, белимбегово и идризово како што беше во втора лига. Така да не сакам да го видам на терен Кикирик, не дека имам нешто против но едноставно нема место за него во прва лига.

Муарем си замина итака не беше наш играч.

Врапче и не е толку којзнае каков играч да држи среден ред во прва лига(повторно спомнувам), според мене кога би имало подобри играчи и он би седел на клупа.

Леци можеби би можел да игра против просечните но против подобрите екипи тешко ќе му оди, тоа сум сигурен.

Така да според мене не гледам ни ЕДЕН играч за во прва лига што би можел да биде стандарден и да се носи со играчите од средината во првата лига од другите тимови. :smir:

Може до негде си у право,а Муарем може да остане у Тетекс зш ќе неможе да избори место за у прв тим ќе треба резерва да седи,а у Тетекс би играл стандарно!!
За Кикирик у право си стар е,ама за ѓабе не викаа стариот лисец ора по теренот!!
За Леци грешиш,ја мислим дека може да се справи и со посилните екипе.
А за Димче не беше којзнае у која форма,ама сега прва лига е друго песна ќе се свири!!Ама да се надевамо на добро издание на нашите дечки,зш после 16 године се вративмо у прва лига,и дај боже никад да не отпаднемо!!!:toe::toe:

Може до негде си у право,а Муарем може да остане у Тетекс зш ќе неможе да избори место за у прв тим ќе треба резерва да седи,а у Тетекс би играл стандарно!!
За Кикирик у право си стар е,ама за ѓабе не викаа стариот лисец ора по теренот!!
За Леци грешиш,ја мислим дека може да се справи и со посилните екипе.
А за Димче не беше којзнае у која форма,ама сега прва лига е друго песна ќе се свири!!Ама да се надевамо на добро издание на нашите дечки,зш после 16 године се вративмо у прва лига,и дај боже никад да не отпаднемо!!!:toe::toe:

За муарем сигурно не остануе у тетекс, ако нема место за него во работнички се враќа кј неговите у слога (како што изгледа и ќе биде)...

И официјално Левков нов играч на Тетекс. Утрово се појавил на тренинг.
Лелеееее што е работава со шпицојвеее :toe::toe::toe: 7 шпица имаме до сеа... :toe::toe::toe:

Алоооо СРЕДИНА БЕ ЛУЃЕ....

Уф конечно добри вести...ајде уште 3,4 вакви квалитетни засилувања и може да завршимо у горниот дел од табелата.

За муарем сигурно не остануе у тетекс, ако нема место за него во работнички се враќа кј неговите у слога (како што изгледа и ќе биде)...

Лелеееее што е работава со шпицојвеее :toe::toe::toe: 7 шпица имаме до сеа... :toe::toe::toe:

Алоооо СРЕДИНА БЕ ЛУЃЕ....

За Муарем не веруем дека ќе се враќа у шљога,попрво би дошол у Тетекс отколку да иде кј нив.Освен Левков се појавил и некој друг на утринскиот тренинг???

За Муарем не веруем дека ќе се враќа у шљога,попрво би дошол у Тетекс отколку да иде кј нив.Освен Левков се појавил и некој друг на утринскиот тренинг???
Епа тие до сеа шо ги зедоја сите тренираат, а денеска сефте и Левков дошол...

Распоред на ФК Тетекс

1.
m-teteks.gif
Тетекс-
m-makedonija.jpg
Македонија ЃП

2.
m-vardar.jpg
Вардар-
m-teteks.gif
Тетекс

3.