Шота Буби
нотар
- Член од
- 4 март 2009
- Мислења
- 3.087
- Поени од реакции
- 1.780
vo kolku saatot igrate?Вистина воскресе! За многу године нека ни е. У вторник се иде офанзивно, лошо![]()
vo kolku saatot igrate?Вистина воскресе! За многу године нека ни е. У вторник се иде офанзивно, лошо![]()
ke ima li 5-6000 iljadi?ovaa utakmica vi e vlez vo prva ligaИсто, од 16:00 ч. Само заебана е работава што е работен ден, и 100% ќе има помалку од што се планираше. Од цела сезона баш оваа утакмица со Шљога падна у вторник.
нема шанси толку да има, у 1 лига може да има толку публика, инаку за 2 лига само со шкендија толку народ ке има. сега за сабота не очекувам појќе од 1500 гледачи (може и ова е мн).ke ima li 5-6000 iljadi?ovaa utakmica vi e vlez vo prva liga
смениго го постот, у вторник играмо против шљога.21.04.2009 Вторник
ТЕТЕКС - слога
Поаѓање: 15.00h Пред Бубамара
Задолжително присуство на сите ВОЈВОДИ!!!
?????смениго го постот, у вторник играмо против шљога.
?????
Па вторник ми е пишано...дан се збуни?:helou:
?????
Па вторник ми е пишано...дан се збуни?:helou:
pa si pisal deka igramo so sloga, a mie igramo so shljoga. eve ti kaza @75ra.shljoga,sega razbra..
sloga e formirana pod imeto zafer i bila turski klub, ama ne ke im kazuem ja istorija na supacite, ke im kazemo mie kako se igra fudbal u vtornik.аааааааа ок е, ве сфатиф сеа...
Ама не го мењавам пошо појќе ги боли кој е пишано Слога, отколку некое албанско име, пошо знаа и самите дека навиваа за македонски тим а Албанци се :smir:
Вака изгледаат флаерите низ град што се лепени. Ова е у чаир пред едно 2 недели.Бојан кој ја направи сликата ова брат
Многу јак флаер кој го направил ти илиВака изгледаат флаерите низ град што се лепени. Ова е у чаир пред едно 2 недели.