ArhangelOFDeath
Immortality
- Член од
- 3 септември 2008
- Мислења
- 1.906
- Поени од реакции
- 126
А кај ќе најдиш 300-400 луѓе што ќе ти даваат по 1000ка на секои 2 месеци??
Нема да ги даваат за џабе, со тие пари ќе гледаат некој од омилените бендови, може тоа ќе бидат Haggard и Ensiferium, што му знајш....А кај ќе најдиш 300-400 луѓе што ќе ти даваат по 1000ка на секои 2 месеци??
Не ќе да е овој Корн. Овој барем два бенда знаеАдмини, ај проверете Корн да не отворил втор јузер.
Од литературен аспект, а и од идеолошки се идентични.Не ќе да е овој Корн. Овој барем два бенда знае
abe do 50 mozam i jas da najdamНема да ги даваат за џабе, со тие пари ќе гледаат некој од омилените бендови, може тоа ќе бидат Haggard и Ensiferium, што му знајш....
До 50 можам да најдам..
awe po tvoe znam samo dva benda i toa sum gi pro4ital na vikipediaОд литературен аспект, а и од идеолошки се идентични.
А, во меѓувреме може читнал нешто на Википедија, па сега знае дури два бенда.
awe po tvoe znam samo dva benda i toa sum gi pro4ital na vikipedia
aj iskazise ti kolku benda znajs i kakva muzika slusas barem 50 benda nabroj od taja muzika
Не мој да го бараш тоа дека ќе му требаат 3 поста веруј, ќе го изнамачиш за џабе човекот за само на тебе да ти објасни колку знае.awe po tvoe znam samo dva benda i toa sum gi pro4ital na vikipedia
aj iskazise ti kolku benda znajs i kakva muzika slusas barem 50 benda nabroj od taja muzika
Не е битно кој колку бенда знае. Ако е така, повеќе од википедија можам да ти набројам.awe po tvoe znam samo dva benda i toa sum gi pro4ital na vikipedia
Марко, не посветувај внимание на вакви постови, гледаш дека ни ја не подлегнувам на провокациите. :helou:Не мој да го бараш тоа дека ќе му требаат 3 поста веруј, ќе го изнамачиш за џабе човекот за само на тебе да ти објасни колку знае.
Епа, Токио Хотел, Хим и....чекајте да побарам низ нет.Зошто лажеш?- Мене вчера ми рече дека 3 знаеш, или научи уште еден, ај кажи, кажи кој е....?
Или чек да погодам..., хммм, Токио Хотил или Хим, еден од овие два, така?