Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Ajde da se soberemo sto pojce ljudi i da go pokorimo Ohrid da im pokazemo na Ribarite kako se navija za svojot klub

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Ja slusnav deka i komiti ce imalo sea koj ce idemo za ohrid aj ako znae nekoj neka kaze podetalno

Jovo Sk-Mk

Е брзо е,брзо е
Член од
16 јануари 2008
Мислења
310
Поени од реакции
40
Ja slusnav deka i komiti ce imalo sea koj ce idemo za ohrid aj ako znae nekoj neka kaze podetalno
Во недела Вардар игра со Ренова во Охрид или Струга така да на тој натпревар ќе има Комити ама за во сабота кога Тетекс игра со Охрид чисто се сомневам.

П.С. Се извинувам поради малото задоцннување,меѓутоа сепак дозволете ми искрено и од срце да ви го честитам јубилејот и да ви посакам вечност и на Тетекс како клуб и на вас Војводите како група.
(ги гледав клиповите од прославата, одлични се,и ние Комитите можеме да ви подзавидиме искрено кажано,браво, само напред!!!)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Во недела Вардар игра со Ренова во Охрид или Струга така да на тој натпревар ќе има Комити ама за во сабота кога Тетекс игра со Охрид чисто се сомневам.

П.С. Се извинувам поради малото задоцннување,меѓутоа сепак дозволете ми искрено и од срце да ви го честитам јубилејот и да ви посакам вечност и на Тетекс како клуб и на вас Војводите како група.
(ги гледав клиповите од прославата, одлични се,и ние Комитите можеме да ви подзавидиме искрено кажано,браво, само напред!!!)

На последниве 3 натпревари на Тетекс присуствуваа и неколкумина Комити, еве сега паѓа договор и на форумов од Комити, па ќе видиме што ќе биде :)
Поз

Jovo Sk-Mk

Е брзо е,брзо е
Член од
16 јануари 2008
Мислења
310
Поени од реакции
40
На последниве 3 натпревари на Тетекс присуствуваа и неколкумина Комити, еве сега паѓа договор и на форумов од Комити, па ќе видиме што ќе биде :)
Поз
Епа ајде , НЕК СЕ УГОДЕ!!! (Шо би рекол Блажо К-15):icon_lol:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ве чекаме во Охрид, се надевам се’ ќе помине без инциденти и ќе направиме една форумџиска слика, јас од Рибари како единствен форумџија кој е во групата и боби и компанија од Војводи. Секако, нека победи подобриот, важно е да видиме добра игра и многу голови.

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Ве чекаме во Охрид, се надевам се’ ќе помине без инциденти и ќе направиме една форумџиска слика, јас од Рибари како единствен форумџија кој е во групата и боби и компанија од Војводи. Секако, нека победи подобриот, важно е да видиме добра игра и многу голови.
e da de, se znae deka ke pobedi teteks. podobriot e vtoroto ime na teteks

Арамбаша

One name, One love Macedonia
Член од
2 јуни 2008
Мислења
309
Поени од реакции
11
Официјално е само тоа дека ќе им 2 автобуси и дека ќе се иде у ОХРИД...

За поточно кога каде и во колку ...штом ќе дознаем ќе пишем...

А инаку според претпоставка - тргнување сабота во 9 пред веро - ПРЕДПОСТАВКА!
Значи сепак ќе има 1 автобус за Охрид како што ми кажаја вчера од состанок...

Ако некој има повеќе информации нека пише...:smir:

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Значи сепак ќе има 1 автобус за Охрид како што ми кажаја вчера од состанок...

Ако некој има повеќе информации нека пише...:smir:
mene mi kazaja deka se trgnuva u 8 ipol od pred vero. dokolku ima prijaveno poveke navivaci ke ima 2 avtobusi, znaci se zavisi od zainteresiranosta na vojvodi.

Арамбаша

Член од
2 јуни 2008
Мислења
309
Поени од реакции
11
mene mi kazaja deka se trgnuva u 8 ipol od pred vero. dokolku ima prijaveno poveke navivaci ke ima 2 avtobusi, znaci se zavisi od zainteresiranosta na vojvodi.
ДА ДА и мене ми кажаја во зависност од бројот на Војводи ќе се организира превоз...

ПО 100 ДЕНАРИ СИТЕ ЗА АЛКОХООООЛ....

8.30 пред веро...

ЌЕ ГОРИ ОХРИД ЌЕ ГОРИ, ЗАЕДНО СО РИБАРИТЕЕЕЕ...

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
ДА ДА и мене ми кажаја во зависност од бројот на Војводи ќе се организира превоз...

ПО 100 ДЕНАРИ СИТЕ ЗА АЛКОХООООЛ....

8.30 пред веро...

ЌЕ ГОРИ ОХРИД ЌЕ ГОРИ, ЗАЕДНО СО РИБАРИТЕЕЕЕ...
a tie sto ne pijat?

Арамбаша

Член од
2 јуни 2008
Мислења
309
Поени од реакции
11
Назад дома ќе идат...:baeh::baeh:

Незнам излеа нема да дадат...ама ќе пијат сите..кој нема да пие..:helou:

Kajgana Shop