Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Арамбаша

One name, One love Macedonia
Член од
2 јуни 2008
Мислења
309
Поени од реакции
11
[zEUs];1856022 напиша:
Од секоаш било таке кј нас во врска со Фудбалот а и за секој спорт па после нема да имамо квалитетни гиге па нема да имамо :tapp:
Епа нормално... инаку у најбољи времиња Џобе(газдава на Тетекс) на старт од сезона ваѓаше резултати од цела сезона па и стрелци негде имаше:).... и шо сакаш ти со такви клошари, кои ги држат клубовите само ради данок да не плаќаа и ради нивни некојси потребе...:toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Таквите само на плоштад да се обеси и жив да гори...игра со живците на цел град за некој негови ебани потребе!

Арамбаша

Член од
2 јуни 2008
Мислења
309
Поени од реакции
11
Таквите само на плоштад да се обеси и жив да гори...игра со живците на цел град за некој негови ебани потребе!
Епа јебига на денешницава секој си глеа за себе!!!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Тетекс-Нов Милениум 3:0

Тотално надигран Нов Милениум, заслуживме барем уште 3 да дадеме ама супер е и ова. Ситуацијата на табелата останува иста, Тетекс е на второ место, со оглед на тоа што првите 5 екипи тепаа...

btw, и Брацо беше во ложа, му ебем бркот :)

Арамбаша

Член од
2 јуни 2008
Мислења
309
Поени од реакции
11
Ајдеее следно коло а воедно и последно Охрид - Тетекс....

ВОЈВОДИИИИ ајде да им покажеме на рибарите кои сме...За превоз е сигурно дека ќе има, а подетално кога каде и во колку ќе ве известим одма штом ќе дознаеммм...

ПС ФАНТОМЕЕЕЕЕ пази се...доаѓамееее...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Може тотално да го заеба гостуењево, зошто изгледа ќе се учи у сабота. Нек си ебе мајката, ја сигурно ќе идем за Охрид ама нема да има толку луѓе колку што беше планирано! Ах бе мајката...

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Може тотално да го заеба гостуењево, зошто изгледа ќе се учи у сабота. Нек си ебе мајката, ја сигурно ќе идем за Охрид ама нема да има толку луѓе колку што беше планирано! Ах бе мајката...
toj sto uci i nemora da doaga na teteks, ima navivaci sto zavrsile so skolo, a tie sto ucat treba da znaat deka teteks e prvo mesto, koga igra teteks ni u skolo se ide ni nisto drugo. u skolo mozete da idete sekoj den, a teteks igra samo ednas nedelno. i ja vcera trebase da idem na faks, ama ne otidov za da gledam so susica, a ne pa da propustim gostuvanje zaradi skolo.

toj sto nema da dojde u ohrid zaradi skolo ne e navivac, toj e picka.

P.S. ako nema organizirano koj e za da idemo sami so avtobus (redovna linija) i da si platimo od svoj dzeb?

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
toj sto uci i nemora da doaga na teteks, ima navivaci sto zavrsile so skolo, a tie sto ucat treba da znaat deka teteks e prvo mesto, koga igra teteks ni u skolo se ide ni nisto drugo. u skolo mozete da idete sekoj den, a teteks igra samo ednas nedelno. i ja vcera trebase da idem na faks, ama ne otidov za da gledam so susica, a ne pa da propustim gostuvanje zaradi skolo.

toj sto nema da dojde u ohrid zaradi skolo ne e navivac, toj e picka.

P.S. ako nema organizirano koj e za da idemo sami so avtobus (redovna linija) i da si platimo od svoj dzeb?
Brat ja idem kako i da e dali organizriano ili u sopstvena rezija, ako se soberemo edno 5-6 dusi da idemo i so kola moze ja zeeam kola:vozbud::vozbud:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Со задоцнуење честито победата над Нов Милениум од 3 - 0 :vozbud: догодина у прва лига :vozbud: ама сеа да гледамо да ги победимо Охрид на нивни терен :wink:

Арамбаша

Член од
2 јуни 2008
Мислења
309
Поени од реакции
11
Официјално е само тоа дека ќе им 2 автобуси и дека ќе се иде у ОХРИД...

За поточно кога каде и во колку ...штом ќе дознаем ќе пишем...

А инаку според претпоставка - тргнување сабота во 9 пред веро - ПРЕДПОСТАВКА!

Kajgana Shop

На врв Bottom