Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еј знае некој новиот албум на Helloween кога излегува ?
Кога сме кај Морбид да прашам дали ќе доаѓале кај нас дека другарчето Суперхик на мене и овој што го цитирам ми спомна. ИНФО ПЛИЗ.А да не знае некој нешто за нова ствар од Morbid Angel? негде читав дека треба да излезе скоро ( нели на I), и дека ќе се вика Iblis The Great, а колку е точно појма неам. Unholy ти гарант знаеш нешо поише за ова а?![]()
Кога сме кај Морбид да прашам дали ќе доаѓале кај нас дека другарчето Суперхик на мене и овој што го цитирам ми спомна. ИНФО ПЛИЗ.
А да не знае некој нешто за нова ствар од Morbid Angel? негде читав дека треба да излезе скоро ( нели на I), и дека ќе се вика Iblis The Great, а колку е точно појма неам. Unholy ти гарант знаеш нешо поише за ова а?![]()
десет илјади бараат. Али ипак ќе ги глеаме у Белград, бар за утехаАлоо,нели виде напишав?Ако не,читај меѓу редој,а может да ги донесет ако дајш над пет илјади евра,толку негде баралестварно испукав од смеа