Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Neznaem dal igras ti toa cudo,ama ima da igras i makedonska liga,igram so Teteks ja,gi nosim redovno u prva liga,Misajleski obavezno centralen :)Ako si za,aj online da se preslusamo :)

TETEKS FOREVER

Neznaem dal igras ti toa cudo,ama ima da igras i makedonska liga,igram so Teteks ja,gi nosim redovno u prva liga,Misajleski obavezno centralen :)Ako si za,aj online da se preslusamo :)

TETEKS FOREVER
Koj manager go igras be? A ova za bela sto e rabotava kj otisol i zasto(fala bogu drvo bese)

Otide u Albanija! Srecen mu put, blagodarni mu sme za se sto napravi, lani bese najdobar strelec vo 2 liga, no ovaa godina pokaza deka ne mu odi bas najdobro! So Karaorman mu bese posledna utakmica za Teteks, zatoa i go isprativme so gromoglasen aplauz ;)

Nebojsa koj si ti? Kj zivis?

Go igram samo Football manager 2007 momentalno.Ako ima dobrovolci a znaat kako da igraat online,neka se prijavat na recepcija kaj mene.Na Teteks deca mladi samo mu treba,ali ne prepotentni pederi ko sto sa nekoi da ne imenuvam.

Ајде за 2 и пол саати играат Охрид и Тетекс, да се надеваме дека Охрид ќе победи. :)

абе што напраеле денеска тетекс во охрид?

тепале, го јаделе, нерешено, КАЖЕТЕ!!!!

0-0 заврши, прво полувреме појаки беа Тетекс, а второ далеку подобри Охрид, ама немавме завршници на акциите. Се на се, досадна утакмица беше, ја гледав цела. :)

0-0 заврши, прво полувреме појаки беа Тетекс, а второ далеку подобри Охрид, ама немавме завршници на акциите. Се на се, досадна утакмица беше, ја гледав цела. :)

фала многу фантом за информацијата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom