A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Ја сеа од 29ти се селам у Ск заради факс....па ме интересира до кога трае таа акцијата со 0 ден за инсталирање на нет-от....оти има Cabletel кабловска во станот па белки не би требало дополнителни доплати ?

Имаш една понуда 950 денари, ТВ и интернет заедно. А акцијата не знам до кога, ама ќе потрае веројатно... :nesum:

Вчера вечерта видов кола CT CableTel.. внатре имаше 2 сервера ...
Значи ке има нештоо ново и во Ве. :zlo:

Koj telefoni se za support, i ima li support voopsto preku vikend Cabletelov ???
Me zanima za Crnice, porano bea Kabelsat sea se Cabletel valjda.
Nikoj ne se javuva na 2050554

Koj telefoni se za support, i ima li support voopsto preku vikend Cabletelov ???
Me zanima za Crnice, porano bea Kabelsat sea se Cabletel valjda.
Nikoj ne se javuva na 2050554

Bi trebalo da se i oni sea Cabletel,inaku zaboravi go 2050554,koga ke dobies nekoj konecno na toj broj ke vidis deka tipot e totalno "out" posto mislam deka ne e u tek so nekoi raboti.24-saata poddrska malce tesko sea za sea...najubavo ako sakas da zavrsis rabota javi se preku den na 089011011

Леле која катастрофа се овие Кејблтел. Од пред некој ден ја имаат лимитирано брзината на даунлоад од торенти. Во најдобар можен случај максимум можеш да симињаш со 20 кб/с.

Незнам што али интернетот од 1 октомври ми е упм спор,нешто сменија ИП адреса и неможе да стигне ни брзина до 10 кб.А кога е добар одвај 20 кб/с,а зашто сменија ип адреса јас незнам али само сакам да имам интернет,ставилен не што иде до некоја брзина и се укочува.

Дали некој ги гледа дигиталните телевизии со ресивер ако има ме интересира какви се, дали ресиверот се купува и колку пари?

фала богу у ново лисиче кајблтел ги пушти сите порти па иде и п2п,али сеа па има лагирање поголемо

Cabletel смрди у велико,прво мењаа dns серверите нешто,иди нека ти ги каже некој новите,никој не се јавува на бројот за техничка поддршка,а и си знае у текот да денот да снемува нет.у неделата дури 7 саати немаше минимун

a dali ima u aerodrom ili toj del go drzi telekabel
Види братче. Кај нас требаше да има ама незнам дали знаеш ама градоначалникот ни Кирца им удри нож на каблите. Баш проверив на Нет, CabelTel у Аеродром нема, а дали ќе има не пишува. Иначе според мене исто с*а*е се со Телекабел.

Me zanima ako se raskine dogovor so kejbltel, modemot koj e kupen od niv, se vrakja na kejbltel ili ostanuva kaj korisnikot ? Znam kaj Telekabbel ne se vrakja modemot pa me interesira kako e kaj ovie posto edno drugarce mi vika se vrakjal kaj ovie.

Me zanima ako se raskine dogovor so kejbltel, modemot koj e kupen od niv, se vrakja na kejbltel ili ostanuva kaj korisnikot ? Znam kaj Telekabbel ne se vrakja modemot pa me interesira kako e kaj ovie posto edno drugarce mi vika se vrakjal kaj ovie.
Па логично е ако си го купил да остане кај тебе.

Ако го платиле модемот како ние што направивме, нема логика да треба да го враќаат..

E da de ama u dogovorot mu stoi deka opremata treba da se vrati (ne se spomnuva kakva), a mu dale kasa-primi 3000 kao deka gi dal za Internet Instalacija. Modemov nigde ne se spomnuva i sea mu baraat da go vrati mamata.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom