- Член од
- 6 јануари 2008
- Мислења
- 1.910
- Поени од реакции
- 731
http://youtube.com/watch?v=deoJUBW9CI8 dali postjat ili ne neznam!samoznam deka klipcevo e mn mornicavo ...........
[x] B-w-G [x];1312018 напиша:дефинитивно верувам во духови....до пред некое време се смеев ама кога пробавме да повикаме духови со другарки....ццц... коа ке ми текне уфф...па вака си зборевме за страшни работи и на шала на смеа се договоривме вечер да повикуваме духови и ок бидна шо бидна се собравме 6 другарки и земавме еден лист и на него нацртавме круг внатре чоече обично напишавме да не букви од а до ш и броеви од 1 до 9 и игла....другарка ми се боцна и стави крв на листот....и сите спремни цели такви уплашени незнаеме шо ќе се деси и само другарка ми пошна прва дали си тука и тоа иглишето се сврте накај да и нешо почнавме да прачуваме и јас почнав да зборам и во тој момент идеше една другарка и ние мислевме кој знае шо е и сите испопискавме и се испоразбегавме...освен другарка ми која неможеше да оди зашо се онесвести од страв...и одвај ја донесеовме до клупа и не можеше да збори девојчево сите почнаа да плачат оосвен јас:pos2: и ние сеа сакавме да го истераме духот зашо не кажавме оди си и другарка ми вика можеш ли да си одиш и тоа се сврте накај не и во тој момент другарка ми таа шо се онесвести сатана и како да сакаше да излезе духот од неа...и дојдоа и некои наши другари и ни се смееја и на крај се беше ок освен шо дома не заспав ич :pos2:
нормaлноИ јас не верувам. Тоа е цела работа на подсвеста. Исто кога си урочен, ќе идеш на бајачка и ќе ти помине. Нема блага везе. Подсвеста може МНОГУ работи, само многу малце можеме да ја контролираме![]()