B
black angel
Гостин
dali nekoj frlil magija vrz vas ili pak ste pocustvuvale tolku malerozni kako nekoj da vi go mislel toa?
tokmu toa sakav da prasam dali imate loso iskustvo kako posledica na magii.daj nekoja prikaznaMaca напиша:eee ajde kazete ako imate nesto a ne da se zaebavate... da mene mi se ima sluceno, imam dosta raboti preziveano zaradi tie magii... sega ne kako ona na volsebnicki ama da veruvam deka postojat lugje sto mozat da ti nastetat so magii...
tokmu taka fala fortune!znaci ne se zbori za charmed ili slicni filmovi tuku kako sto kaza fortune za vistinski sluckifortunE напиша:Има луѓе кои веруваат во магии и кои можеби сакаат да пишуваат нешто од искуство. Доста фаќате сеир, Чек дис аут е најдолу.
И не правете ги скренати тие кои имаат поразлично (или спротивно) мислење од вас.
Фала.
Јас би сакала да прочитам некоја приказна, како оние кои веруваат имале последици од магии.
Nema problem sigurno! Da beshe sega do mene ke te natepav! :angry3:Miss_sixty напиша:lele ne mozam da poveruvam vo sto se se veruvalo,jas ne veruvam vo magii tie stvari gi izmislil covekot da zaplasi nekogo ili da zaraboti pari na nekoj koj misli deka postojat tie stvari.Dajte bar eden primer po koj sto ste sigurni deka magiite postojat..............