Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Gi stavame i dvata zasto koa ima pagjaat DNS serverite(verovatno se na edna ista masina staveni) im pagjaat i dvata odednas i ne otvara nisto, u toj slucaj mavas batov gi menjas i dvata i ako pocne da otvara strani znaes deka DNSite se padnati a ne nesto drugo e problemotОва е веќе за 9-ка... јас би додал само упте еден ред во bat датотеката: ipconfig /flushdns
Туку зошто пимарниот не го оставате на МТ, зарем од овие имате побрз одговор отколку од DNS-ите на MT (кога работат нели)?
ИП адресите веќе не се менуваат? На колку часа се реконектира интернетот? 12 така?
мене на 12 саати ми се менуваНема врска, кај мене стандардно, на 6 саати ми ја убиваат конекцијата (последен пат пред 15 минути, онака на рутер гледав како се наближуваше 6 часа)
и сеа ќе си доплатиш за тие???Во право бевте за пакетите,не ме оставале гага да трошам нет,туку имам 5GB повеќе на сметката:smir:
да не знае некој случајно со мах-адсл што користи за бежичните рутери од пирели да не ставаат рандом WEP кеј а?Пошо имам еден комшија ама врска си нема од компјутери онака му стои па да не е некој стандарт пасворд па да пробам аа:wink:
Не,нема измени во договорот,цената си е таа....Не сум ја крив што се дарежливии сеа ќе си доплатиш за тие???
Мене на рандом ми дава. Некогаш работи и е отворена портата, некогаш не. Бог знае што му е.:nesum:дечки ставив Виндоус 7 и коа идам на Utorrent test if port is forward proprely ми дава извичник дека таква порта "is not appear to be open" а претходно дур бев на ХП си беше ок зелено. инаку имам Томсон рутер. што е финтава како да подесам?
дечки ставив Виндоус 7 и коа идам на Utorrent test if port is forward proprely ми дава извичник дека таква порта "is not appear to be open" а претходно дур бев на ХП си беше ок зелено. инаку имам Томсон рутер. што е финтава како да подесам?
Мене на рандом ми дава. Некогаш работи и е отворена портата, некогаш не. Бог знае што му е.:nesum: