Lelelleleelleel, koklu se soglasuvam so tebe za ova!Acid напиша:Ова кога ќе го прочитам ми се сере. По изживеана фраза - нема никогаш да се појави. Смислена од некое перверзно чиче некаде во 80-тите, цугајќи ракија и делкајќи шопска салата, објаснувајќи им на своите пријатели зошто ја ебе дебелата комшика со големи цикци, наместо прекрасната жена која го чека дома.
Башка, заклучоков ти нема никаква врска со темата. Повеќе одговара на темите наменети за неверност, отколку тука.
Одговорот на темата би бил: Не се вљубувате, туку се затрескувате.
Не може да ти биде досаден некој што го љубиш, а и не може да се заљубиш во некој што не те посакува. Пак ќе речам - тоа е затресканост/заслепеност/опсесија, а не љубов.
А зошто се случува? Затоа што едноставно не сте подеднакво заинтересирани еден за друг, затоа што различно ја дефинирате врската, љубовта и тн...
Ако не го сакаш - биди фер и откачи се од него/неа на време.
Ако не те сака - не биди напор и помири се со фактот дека не сте еден за друг.
Tuku, za temata.. ne mora sekogash da ni se DOSADNI tie shto ne ljubat. Problemot e shto go znaeme otvoreno. Mozheme da se navratime na istite any time. Za razlika od tie shto ne ne sakaat bash, ti pretstavuva.. nekoj vid predizvik. Barem moe gledishte e ova.