Мојата опсесија...мислам хоби - Дигимон!

• Креатор на темата Креатор на темата Samaramon
  • Време на започнување Време на започнување
Самара и јас ќе ти барам :) Сега подома побарав не го најдов албумот, ама ќе прашам по брачедчиња малецки сигурно имат :) Иначе АЛАЛ ДА ТИ Е. Така информативно и јас да се пофалам :icon_razz собирам старудија и слично :)

ЛОЛ! Браво за тебе. Се гледа дека си фан на Дигимон. И јас бев ептен загреан за Дигимон кога ги даваа на А1, ама сега не сум толку. Инаку мене омилен ми беше оној диносаурусот, Грејмон мислам се викаше и после кога се трансформираше во МеталГрејмон и во тој последниот после, не ми текнува на имињата.

Samara напиша:
Е сега, сакам да прашам-

Дали некој од вас има нешто Дигимон?
Особено ми треба албумот со самолепливи сликички, кој при преселбата го изгубив а ми беше многу важен. Или било што Дигимон во вашиот град, спремна сум да купам се, бидејќи го исцрпив Штип.

Толку од мене.

Хахаха...
Јас сеуште ги гледам. Ги имам гледано скоро сите епизоди

имав една школска што не пропушташе ништо од нив,ќе треба да ја прашам дали чува сеуште нешто...
знам дека и се смееја кога ги снимаше епизодите на касети :)

Samara ti gi sakam epizodite od digimon na angliski so ti se
pisi mi pp

Jas Digimon gleav ushe pred da pochnam da idam na shkolo kao epteeeeeeen mal, mi teknue gi davaa na RTL 2 toash .
Leeeeeeej mislev nema pogolem fan od mene, ali imalo . I aj sho ima pogolem fan na Digimon od mene ali i toa e DEVOJCHE ?!?!?!
Svaka ti chast dekane veruvav deka kaj nas (vo Mk) ima devojche shto gi glealo , bidejki jas koa gleav Digimon zenskite od kaj mene gledaa Kasandra .

Дигимон беше во 1999, Касандра 1996. Нема логика.

Енивејс, пак да си прашам, го има некој албумчето? Или било што? Ќе си го платам поштено.

Samara me interesira kolku cedinja vkupno imas i ako ne se mnoooogu da ja naredime nekako rabotava da mi gi izrezis kje ti pratam i cedinja prazni i se.

Немам цедиња, се ми е на хард драјвот. Ги симнувам од интернет бтв, можеш и ти.

Pred mn mn godini pred da pocne kaj nas Digimon, tatko mi ni kupi mene i na brat mi edni igracki se transformiraa od edno digimonce vo drugo. Omileni mi bea tie igracki, ama da skapi bea :) koga pocna digimon kaj nas pocnav mn da gleam se zaljubiv vo serijata....Sega koga ja procitav temava razgleav nesto za digimon na internet i gleam imalo uste 3-4 sezoni....najdov i link za spustanje na epizodite na angliski...koj saka neka pise pvt ke mu go pratam :) pozz

Ме фати носталгија сега, е тоа албумче ни јас го немав цело, поим немам каде ми е :toe:

huhuhuh, i pokraj to sto imame ist nick (slucajno), gi sakas digimon)))))
cool
palmon>takumon>lilimon
bea digimonite na mimi))), kako mala go gledav i mi bese omilen
pozz samara

Значи што ми е зборот... Ги барав на интернет со англиски превод (english sub, не dubbed!) и да зборат на јапонски. И ги најдов но ми требаат со јак квалитет по можност AVI, DIVX или XVID или DVD рипувани. Е тоа некако тешко. Затоа молба до сите на форумов, доколку некој ги има сите 54 епизоди од 1 сезона со англиски превод, да зборат на јапонски и со добар квалитет нека пише обавезно. Или кажете овие DVD-a што ги продаваат сеа по трафиките дали се истите што ги даваа на А1? Спремен сум да дадам ќеш или да направиме трампа на анимеа. Имам дома колекција од анимеа и серии од 500GB. Thanx

евааааааа... мноооогу го сакав Дигимон порано... сеа не го пуштаат поќе и го подзаборајв а инаку имам дома еден постер само...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom