S
Sheldon Cooper
Гостин
Е ај ќе пробам сеа, и ќе видам што ќе биде
Не помага форматМалце офф топик.
Сепак најдобра солуција е да си направите бек ап и еден формат.
Сепак мислам дека ќе имате понатамошни проблеми иако ќе ви помогнат горенаведените програми и трикови.
Јас за среќа ги намам тие вируси.
Kaspersky ме штити. Ви го препорачувам на сите. Нема подобар анти вирус, па што сакате зборите. Прегледајтеги страните за топ анти вирусни програми.
Тазе формат - не отвора mediafire.com, imageshack.us (некој слики) итн.
Најверојатно проблемот е до Сербија телеком, а не до Македонски Телеком.
Е каков код де, објасни па и тиИ кај мене е тапа 4 дена , споро е нишо не отвара , не можеш клип да гледаш нишо:S
Таа прееска ми вика да сум и кажел матичен број и некој код таму за да поднела барање да ми зголемат брзина , кај да го најдам тоа ?![]()
Матичен број ќе си најдеш у лична карта , а кориснички код имаш на месечната сметка од T-HOME , види горе десно ...Таа прееска ми вика да сум и кажел матичен број и некој код таму за да поднела барање да ми зголемат брзина , кај да го најдам тоа ?![]()
Матичен број ќе си најдеш у лична карта , а кориснички код имаш на месечната сметка од T-HOME , види горе десно ...
Дали после мигрирање од Call&Surf comfort во comfort + треба додатно да се јавува човек за зголемување на лимит и брзина ?
Потпишав договор пред 4-5 дена.. па дали треба да се јавам или по автоматизам ке се среди работата ?