Нови возачки дозволи

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Некој има ли полагано за Б+Е и колку е цената?

Вака, јас имам тестови од минатата година летото дали важат сега истите, а ако не дали ги има некој да ми ги прати на пп или на нешто слично?
Ја пролонгирав мојата возачка дозвола, редно време е да пријавам за полагање:pipi:
Благодарам однапред:smir:

Вака, јас имам тестови од минатата година летото дали важат сега истите, а ако не дали ги има некој да ми ги прати на пп или на нешто слично?
Ја пролонгирав мојата возачка дозвола, редно време е да пријавам за полагање:pipi:
Благодарам однапред:smir:
Провери си ПП

Јас положив пред 3 недели,се од прва :)
Извлеков гз на тестовите со 10 негативни поминав :)
Него завчера се јавив да закажам за сликање и ми вика датум 10 Септември,нека идат у пм слободно,не идам да се сликам!!!!!

Јас положив пред 3 недели,се од прва :)
Извлеков гз на тестовите со 10 негативни поминав :)
Него завчера се јавив да закажам за сликање и ми вика датум 10 Септември,нека идат у пм слободно,не идам да се сликам!!!!!
pa zakazi si pi brza postapka ke platis okolu 1000 den ama za 2 nedeli ke ja imas dozvolata na raka taka druze samo kazi ni po brza postapka i nemaj gajle

Aj ako moze nekoj da mi gi prati testovite ? PLS

Ај ако може и мене некој да ми ги прати тестовите :)

Ај ако може и мене некој да ми ги прати тестовите :)
ПП провери си...

Едит: Денеска полагав, положив од прва (мислам), петок полигон и градска. Тие што сте од Прилеп, не излегувајте сабаљето :)

може и мене тестовите по ПП

Да ве замолам ако може и за мене тестовите.Однапред благодарам.

Ебати неспособните три месеци во Велес нема комисија зошто ја суспендираа и неможеш да си извадиш и возачка за скутер до 50 кубика, ебати неспобните луѓе башка и сега дури направиле конкурс за да изберат правно лице кое ќе поседува полигон, простории за полагање како и возила за сите категории и тој конкурс ќе трае дури 1 месец значи скоро 5 месеци ќе испаднат за една возачка!

И после ќе даваат 400 евра казни за возење без возачка дозвола (скутер 50 кубика) а 5 месеци немаат комисија, воа само во Македонија го има толку неписмен народ немам видено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom