Што, ти мислиш дека постојано ќе имаш 4? :/ Кога веќе спомнавте HD, HD for the fucking win, не се споредува со DivX. И да, 100гб месечно ми се малце.Тончи,ти да пушташ Divx на 1920*1080...
Ќе зеам кабловскиот од 4мегабита,на два PC цело време ќе симињам и ќе видам максимум за месец колку можам да напраам.
А ако не ми се свиѓа брзината или нешто,ќе се убацам на АДСЛ 100ка
Секогаш имам 2mbps, ретко по некој проблем (еднаш месечно имам 1 час проблеми - 300kbps наместо 2000 и кусур). Единствена работа што ми смета е 6 часовниот лимит. Не знам зошто ти имаш проблеми.Ај да баталиме засега брзина поголема од онаа што ја имаме во нашите договори (јас на пример, 2Mbps download).
Да баталиме и зголемување на лимит и да си го задржиме сегашниот (јас на пример, плаќам за 100 гигабајти месечно).
Туку, може ли стабилност на конекцијата поголема?
Преку ден е ужасно споро а и ептен е зачестен падот на линкот со србија. Преку оваквово више!
Јас би рекол дека изгледа ти воопшто и не сурфашСекогаш имам 2mbps, ретко по некој проблем (еднаш месечно имам 1 час проблеми - 300kbps наместо 2000 и кусур). Единствена работа што ми смета е 6 часовниот лимит. Не знам зошто ти имаш проблеми.
Сега пак се загреав за интранет Зарем толку голема инвестиција е потребна за да ни овозможат брз локален трансфер?
Princ, брат се сложувам со тебе. (таман да кажам дека паѓа конекцијата, еве сега во моментов ми падна, додека пишувам). Значи катастрофа се во последно време. 30 пати се јавив, и ништо, наоѓаат изговор во тоа дека многу луѓе ставале, па затоа паѓало. За брзината сум задоволен, мада лимитот може да го зголемат малку.Ај да баталиме засега брзина поголема од онаа што ја имаме во нашите договори (јас на пример, 2Mbps download).
Да баталиме и зголемување на лимит и да си го задржиме сегашниот (јас на пример, плаќам за 100 гигабајти месечно).
Туку, може ли стабилност на конекцијата поголема?
Преку ден е ужасно споро а и ептен е зачестен падот на линкот со србија. Преку оваквово више!
Како ќе ти се погоди, така.alo navistina prasuvam dali mt net ima problem zosto treba da odam da potpisam dogovor ako e los netot kazete da izberam kabelski
Извинете,може е и малце офтопик,ама јас имам ТЕЛЕКАБЕЛ од 4мегабита и онака е супер. Проблеми не памтам дали сум имам воопшто. Стабилен е и брзината е константна. Е сега ако си надминеш тоа лимитите малце ти се успорува,али си стојат на зборот. Колку пишува,толку е брзината. Зборам за Аеродром,за други места незнам.Тончи,ти да пушташ Divx на 1920*1080...
Ќе зеам кабловскиот од 4мегабита,на два PC цело време ќе симињам и ќе видам максимум за месец колку можам да напраам.
А ако не ми се свиѓа брзината или нешто,ќе се убацам на АДСЛ 100ка