Рисивери за сателитска

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
не не , не е тоа ресивер туку тоа се програми кои потспаѓаат во диги тв(како на пример нова,обн и такви кои се наоѓаат на тор сателитот):wink:
Аха, не знаев дека тоа така оди и уште едно прашање,читав дека има некои ресивери на коишто неможеш да ги декодираш некои програми или лошо сум прочитал,извини вака немам појма од ова нов сум:)

К

кременко

Гостин
Аха, не знаев дека тоа така оди и уште едно прашање,читав дека има некои ресивери на коишто неможеш да ги декодираш некои програми или лошо сум прочитал,извини вака немам појма од ова нов сум:)
епа тоа се тие програми кој можат да се декодираат , ке ги внесиш овие бројки
Код:
HEX: 70 E5 F2 97 B9 C7 DE F4 38 CC 1D BD A8 B6 84 CC
и ке ги глеаш тие програми до дека на клучарот не му текни пак да ги кодира, но и да ги кодира за некој пола саат одма испаѓаат нови кодови

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
епа тоа се тие програми кој можат да се декодираат , ке ги внесиш овие бројки
Код:
HEX: 70 E5 F2 97 B9 C7 DE F4 38 CC 1D BD A8 B6 84 CC
и ке ги глеаш тие програми до дека на клучарот не му текни пак да ги кодира, но и да ги кодира за некој пола саат одма испаѓаат нови кодови
E уште да ми кажеш кај да го внесам тој код и толку.

К

кременко

Гостин
E уште да ми кажеш кај да го внесам тој код и толку.
па незнам како е кај твојот ресивер но на мојот ресивер се внесува 9339 и после ке ти се појави една како табела и таму ке се внесат тие бројки , малце незгодно е за објаснување но сепак колку можев се надевам дека ти помогнав, се надевам дека некој друг кој што се разбира повеке од мене ке ти објасни :wink:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
имам Digital Telecom 1001 Mini Ако знае некој каде се внесуваат кодови на ова чудо:smir: И за колку пари можам да најдам Dreambox 500s ресивер со Cart sharning?:smir:

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
неможам да го најдам Thor2 сателитот у П.м. одеднаш го снема и се откорнав од вртење тањирот..:uvo:

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Да не знае некој каде да ги внесам кодовите за SilverCrest SL65 ресиверот.:kesa:

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
може некој да ми каже дали ги следи espn america i espn classic,на кој сателит?во кој пакет се и со кои клучеви се отклучуваат(доколку се заклучени) ??????

angel_oh

око на кајгана
Член од
8 јануари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
10
имам Digital Telecom 1001 Mini Ако знае некој каде се внесуваат кодови на ова чудо:smir: И за колку пари можам да најдам Dreambox 500s ресивер со Cart sharning?:smir:
DM500s сеа и не се толку скапи за разлика од тоа што беа... а како мислиш со Cart sharing??:helou:

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
во Охрид 350 евра, даљинското в рака и гледаш, значит монтажа, ДБ500, шерингот за една година, пајнца(тањир,чинија), мотор, кабел и све шо требит :smir:

HGD

Член од
16 септември 2005
Мислења
315
Поени од реакции
14
350??
Дан сакаш да ограбиш некој за тоа што ке му кажиш кај можи да го земи ресиверот

270 бато , 270!

Член од
31 декември 2009
Мислења
582
Поени од реакции
162
resiverot dreambox 500s ti e negde okolu 5000 den sega.pred 1 godina bratucetmi se :tanjir motor i resiverot gi zema za 12000 den.

Член од
28 декември 2009
Мислења
96
Поени од реакции
1
вака денес ми дадоа ресивер телестар старсат1 .исте не сум го приклучил.дали може некој да ми каже дали ке можам да ги гледам кодираните канали, и ако може шо треба да направам.

Член од
23 март 2011
Мислења
111
Поени од реакции
55
Мала помош аку мојт од некој поискусен вака :D

Значит имам ресивер Kaon KSF 220... Е сеа ме занимат како се отклучвеја тие програмите шо се со $ знам дека беше нешо на тие копчинјата црвено жолто зелено па после беше ирдето 1 2 :D ама го заборајф редоследот на копчинјата -.-. Аку мојт помош од некој ^.^

Ресиверот е вакоф :D

Kajgana Shop

На врв Bottom