Фан клуб на "Meкларен Мерцедес Ф1"

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Еве за тие што незнаат што треба да се случи за да стане Хамилтон шапион или Маса :

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]

КОГА СТАНУВААТ ШАМПИОНИ?

Луис Хамилтон:

- Ако Маса не биде меѓу првите двајца.

- Најмалку петти, без разлика на пласманот на Маса.

- Шести или седми, ако Маса не победи.

Фелипе Маса:

- Ако победи, а Хамилтон биде под петтото место. Во случај на шестото место на Британецот, ќе имаат по 97 бодови и Маса ќе биде првак поради повеќе победи (6-5).

- Ако биде втор, а Хамилтон осми. Ќе имаат по 95 бодови, но Маса е првак и во овој случај поради поголемиот број втори места (3-2).
[/FONT]

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
Поклонета титула :tapp:

Член од
24 септември 2008
Мислења
450
Поени од реакции
14
Abe vazno sme Sampioni.
Koj gubi ima pravo da se ljuti..... ferari:kesa:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.108
Поени од реакции
46.044
Поклонета титула :tapp:
Зајакот му рекло на магарето , имаш големи уши . Повеќе би рекол , заслужена титула, Луис ја направи Формула 1 повторно интересна за гледање , честитки до сите фанови на Мекларен .

п.с. И Раиконен го пропушти Маса , пред неколку години Маса во последен свиок го пропушти Шуми , а плус Глок возеше со гуми за суво , не влезе во бокс .

А

Ајсшутер

Гостин
Зајакот му рекло на магарето , имаш големи уши . Повеќе би рекол , заслужена титула, Луис ја направи Формула 1 повторно интересна за гледање , честитки до сите фанови на Мекларен .
п.с. И Раиконен го пропушти Маса , пред неколку години Маса во последен свиок го пропушти Шуми , а плус Глок возеше со гуми за суво , не влезе во бокс .
Ја направи интересна или незнаеше да вози па ајде ќе ја шитнеме Тимо педер !

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.108
Поени од реакции
46.044
Ја направи интересна или незнаеше да вози па ајде ќе ја шитнеме Тимо педер !
Тимо возеше со гуми за суво , не го заборавај тој факт , ке видиме што била причината за таквото возење па ке коментираме, ни јас ни ти не сме експерти на оваа тема.

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007

Никој не рече дека навивам за Маса :wink:
Најголем јунак на трката Фетел! За неколку години нов шампион во Формула 1! :vozbud:

А

Ајсшутер

Гостин
Тимо возеше со гуми за суво , не го заборавај тој факт , ке видиме што била причината за таквото возење па ке коментираме, ни јас ни ти не сме експерти на оваа тема.
Само последната кривина возеше со гуми за суво шиткачот ?

Грешка си и сами знаете дека не заслуживте само не признавате.

Kajgana Shop

На врв Bottom