Фан клуб на "Meкларен Мерцедес Ф1"

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Штета за она што се деси утрово. Хеики не ја заврши трката, а Маса го сјеба на Луис и на крај МекЛарен остана без бод денеска.

Се надевам дека Луис ќе се соземе и ќе се олади до Кина и таму ќе покаже што знае ... :wink:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Или ке покаже, или ке заврши фамозно како лани... Едноставно дечкото незнае да изввози на сигурно, сетете се во ланскиот случај. Последните 3 трки пред крај ја имаше титулата во рака, и успеа на 2 да не влезе во бодови. До толку ништо да нема научено на грешките????

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Да се надеваме дека наша ке биде титулата и дека Луис нема да се испува!!!

worca

Get well soon....
Член од
19 февруари 2008
Мислења
740
Поени од реакции
15
Или ке покаже, или ке заврши фамозно како лани... Едноставно дечкото незнае да изввози на сигурно, сетете се во ланскиот случај. Последните 3 трки пред крај ја имаше титулата во рака, и успеа на 2 да не влезе во бодови. До толку ништо да нема научено на грешките????
Ocigledno deka ne ja znaete politikata vo F1...Tamu se se pravi za da Ferarri bidat prvi....A bidejki lani beshe taa aferata so Stepni-Geyt za da ne se diskvalifikuvaat vozacite na Mclaren reshija da mi ja "predadat"titulata na konkurentot...Demek legalno...ako ne zaprimeti od 2000 navamu onoj Eklstoun i Mozli se za Ferari taka da tuka nema nikakva vina...i deneska go kaznija Bourde za da mozi Massa da odi ponapred...ali ajde...to e...sega...ke umri toj Eklstoun eden den...nema veze...Ova godina mora Lewis da bidi shampion...Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

worca

Get well soon....
Член од
19 февруари 2008
Мислења
740
Поени од реакции
15
A shto se odnesuva do deneshnata trka Lewis napravi greshka shto tolku izbrza vo prviot sviok iako toa beshe potek na vekot....posle Senna i Prost ova beshe poteg na stoletieto vo F1...da mi se piknish onaka na shampionot vo F1 mora da imash madinja...Ali mozeshe i da poceka i da si bidi vtor i nukomu nishto...A za ona so Massa,ha, Massa morashe da dobie diskvalifikacija...(kako shto dobi Coulthard vo 2002 koga ko udri schumacher, kako shto dobi Montoya vo 2004 shto go udri Barrichello...i vo dvata slucaja i edniot i drugiot odnosno Coulthard i Montoya se borea za tituli ama na krajot tokmu ovie diskvalifikacii se cinea klucni vo bitkata za titulata)....pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Член од
20 јуни 2008
Мислења
77
Поени од реакции
1
A shto se odnesuva do deneshnata trka Lewis napravi greshka shto tolku izbrza vo prviot sviok iako toa beshe potek na vekot....posle Senna i Prost ova beshe poteg na stoletieto vo F1...da mi se piknish onaka na shampionot vo F1 mora da imash madinja...Ali mozeshe i da poceka i da si bidi vtor i nukomu nishto...A za ona so Massa,ha, Massa morashe da dobie diskvalifikacija...(kako shto dobi Coulthard vo 2002 koga ko udri schumacher, kako shto dobi Montoya vo 2004 shto go udri Barrichello...i vo dvata slucaja i edniot i drugiot odnosno Coulthard i Montoya se borea za tituli ama na krajot tokmu ovie diskvalifikacii se cinea klucni vo bitkata za titulata)....pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
на сите кои гледаат Ф1 му е јасно то ама шо да прајме... ама се си мислам дека ова година нема да му успеј на ферари да ја земи титулата барем не во возачи..позззз

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Ocigledno deka ne ja znaete politikata vo F1...Tamu se se pravi za da Ferarri bidat prvi....A bidejki lani beshe taa aferata so Stepni-Geyt za da ne se diskvalifikuvaat vozacite na Mclaren reshija da mi ja "predadat"titulata na konkurentot...Demek legalno...ako ne zaprimeti od 2000 navamu onoj Eklstoun i Mozli se za Ferari taka da tuka nema nikakva vina...i deneska go kaznija Bourde za da mozi Massa da odi ponapred...ali ajde...to e...sega...ke umri toj Eklstoun eden den...nema veze...Ova godina mora Lewis da bidi shampion...Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Se izvinuvam vaka ne sum fan na MC no sakam da kazam nesto.Lani so aferata kako sto navede worca meclaren mu bese zemena titulata vo konstruktori no iako ne bese kazano za vozaci sepak ja prodadoa za da ne bidat diskfvalifikuvani spored mene.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Луис ни победиии во Шангаааааааааааааааааааааааааааааајј .... :vozbud::vozbud::vozbud:

Штета што пак малер го снајде на Хеики, овојпат гумата му се дупна и не освои ниту бод.

Сепак битното е што Луис сеа има 7 бода предност и на Маса на последната трка во Бразил во игра му се само 1.то и 2.то место, а Луис со 4 бода си осигурува титулатааа ... :vozbud:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Луис ни победиии во Шангаааааааааааааааааааааааааааааајј .... :vozbud::vozbud::vozbud:

Штета што пак малер го снајде на Хеики, овојпат гумата му се дупна и не освои ниту бод.

Сепак битното е што Луис сеа има 7 бода предност и на Маса на последната трка во Бразил во игра му се само 1.то и 2.то место, а Луис со 4 бода си осигурува титулатааа ... :vozbud:
Ke mu crkne motorot na Luis.Aj da ne kobam ama takov son imav.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ke mu crkne motorot na Luis.Aj da ne kobam ama takov son imav.
Ахам, јасно ми е ова со соновите. И Гема сонуваше дека Маса ке победи на Сингапур.... Па се остана само на сон, ништо повеќе :wink:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Луис утре стартува од четвртата, а Хеики од петта позиција.

Маса ја зеде ПП, а тимскиот му колега Кими ќе стартува како трет, веднаш до Луис.

Најголемото изненадување е Трули кој ќе стартува од втората позиција ...

Нека му е со среќа утре на Хамилтон и нека ја врати титулата ...

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Во пресрет на последната трка од оваа сезона, тимот МекЛарен има дизајнирано сосема ново задно крило од болидот, погледнете ...

http://www.formula1.com/news/technical/

Исто така и во тимот на Френк Вилијамс имаа направено измени врз болидот, али на предниот дел т.е. носот.

Kajgana Shop

На врв Bottom