Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
18 август 2006
Мислења
325
Поени од реакции
4
Ќе видиме што ќе се деси на есен.

Член од
2 април 2007
Мислења
394
Поени од реакции
13
ispravka, nema da bide na esen, na pocetok na 2008 , ke imaat triple play paketi-toa e definitivno, video on demand,HDTV television, poeftin internet (so flat paketi za prvpat).Ova ke vazi za korisnicite na ADSL,ke bide IPtV televizija so prevodi na makedonski i ke bidat vkluceni 40-60 kanali.Samo ne znam dali ke gi prefrlaat dosegasnite korisnici na ADSL na novi paketi ili ke treba novi dogovori da se pravat,toa treba da se vidi.
edit:
eve i oficijalno:
www.utrinskivesnik.com.mk/?ItemID=13ABFB71B234874EB5F5B292AA7D6068

Член од
7 мај 2007
Мислења
32
Поени од реакции
0
kamo da ima flat paketi .. bez limit.. :) kje bide top.. kje nema limit kje downloadiram.. seshto .. kje im gi zapalam serverite.. + doznaf eden operator mi kazha.. mislam go znam jas nego mn ubavo.. deka kje pushtele i po 6 mega bita konekcija.. TOPZ!

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
kamo da ima flat paketi .. bez brzini.. :) kje bide top.. kje nema limit kje downloadiram.. seshto .. kje im gi zapalam serverite.. + doznaf eden operator mi kazha.. mislam go znam jas nego mn ubavo.. deka kje pushtele i po 6 mega bita konekcija.. TOPZ!
Јас пак слушнав дека ќе продолжеле да не ограбуваат, од сигурни извори (п.с. изворот = сите корисници, поверодостојно не може да биде) :pipi:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Дали е можно ова? Мт.нет вовеле нов пакет... еве видете и сами...

За 1500 денарааааа 4 мега бита неограничен интернетт ???? Ауууу...

П.С. Ах како не беше први април да ве залажев, али сепак и вака се порадувавте 10 секунди, додека сватите дека не е можно ова.

Член од
20 јуни 2007
Мислења
56
Поени од реакции
0

П.С. Ах како не беше први април да ве залажев, али сепак и вака се порадувавте 10 секунди, додека сватите дека не е можно ова.
А случајно нешто да не лажеш. Оти и сами знаеме да си провериме на www.mt.com.mk.

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36

Без да го прочитам П.С.-от јасно се гледаше дека е монтажа. Прво...таков добар пакет не би го ставиле позади Office :) Второ, фонтот е smooth, се приметува разлика :helou: Anyway, сигурен сум дека некој се излажа :nesvest:

Crash Override

H4CK1N6 15 N07 4 KR1M3
Член од
14 јуни 2007
Мислења
157
Поени од реакции
0
STO MU E NA LAGOV NA KANTER NA SITE OD ADSL TOA IM E LELELEL KE UBIJAM NEKOGO

Член од
28 јануари 2007
Мислења