Фан Клуб: Италија

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
Добро поминавме денес. Се средивме во средината некако.
Американците некако ми беа слаби па нема којзнај каков репер да ми се.
Мене ме изненадија ѓупците со Бразил. ЌЕ биди интересен следниот меч.

Мене ме изненадија ѓупците со Бразил. ЌЕ биди интересен следниот меч.
Тактички ги надмудри Липи со уфрлањето на Џузепе Роси во игра во вистински момент..Бразил денеска немаа никаква игра, туку напротив беа тотално инфериорни кон Египет, кој е противник на Италија во наредниот натпревар..Италијанската репрезентација играше многу добро, имаше одлична соработка меѓу играчите, играа како тим,и тоа беше она нешто што недостасуваше кога тренер беше Донадони..

Тактички ги надмудри Липи со уфрлањето на Џузепе Роси во игра во вистински момент..Бразил денеска немаа никаква игра, туку напротив беа тотално инфериорни кон Египет, кој е противник на Италија во наредниот натпревар..Италијанската репрезентација играше многу добро, имаше одлична соработка меѓу играчите, играа како тим,и тоа беше она нешто што недостасуваше кога тренер беше Донадони..

Епа то е прашањето. Сигурно е дека Бразил не беше ептен јак.
Ама дали беше ептен слаб или Египет воскреснал.
Да бидиш шампион на Афика покрај сите оние тркачи не е мала работа, па затоа оставам шанси дека Египет можи да се појачани.
Се надевам Липи ќе им го најди крајот.

Честики за победата.
Одлична игра во средината од кадешто потекнуваа сите акции на Азурите.
Честитки до миланезите ПИРЛО(извонреден центаршут у еден куп добри додавања) ГАТУЗО(врз него направен прекршокот при кои репрезентацијата на САД доби црвен картон) и АМБРОЗИНИ(одлична игра во одбрана брилијантна во нападот) кои беа едни од клучните играчи за победата на Италија над САД со 3-1.СЕКАКО честитки и за Липи кој ја оствари својата цел и успеа да го добие овој натпревар.Честитки и за двајцата РОСИ.

Тешко им се пишува на Итаљаните со Легротаље во одбрана (дечково денес беше камен според мене) ....А ни Пирло некако не ми е ок .... Као да игра без воља ....

Тешко им се пишува на Итаљаните со Легротаље во одбрана (дечково денес беше камен според мене) ....А ни Пирло некако не ми е ок .... Као да игра без воља ....
Легротаље беше повреден (не беше фит потполно, сеуште чувствувал болки), и Липи и на пресот пред натпреварот изјави дека не очекува да го види максимумот од Легротаље..Искрено, и мене не ми беше многу јасен тој потег на Липи кога уфрла во игра играч со незалечена повреда..

Честики за победата.
Честитки до миланезите ПИРЛО(извонреден центаршут у еден куп добри додавања) ГАТУЗО(врз него направен прекршокот при кои репрезентацијата на САД доби црвен картон) и АМБРОЗИНИ(одлична игра во одбрана брилијантна во нападот) кои беа едни од клучните играчи за победата на Италија над САД со 3-1.СЕКАКО честитки и за Липи кој ја оствари својата цел и успеа да го добие овој натпревар.Честитки и за двајцата РОСИ.

абе какви честитки до миланезите како можеш да бидеш толку субјективен, "клучните играчи на италија" ??? алооооо???? слушаш ли се!!!! Пирло колку шо имаше добри толку имаше и лоши додавања од негова страна, Амброзини што направи па тој??? за Гатузо немам лош збор човекот многу време беше повреден, ако не беше Џ.Роси тешко и се пишуваше на Италија, а за Де Роси можеш да кажеш од поклучните играчи, ти изгледа не си ја гледал репрезентацијата само твоите миленици:toe:

Честики за победата.
Кај го виде вчера Амрозини жити све:pos:

Замброта беше дрво =) Еден асален пробив немаше :) (ок еден може имаше али се повеќе од тоа е overreacting :) )

Роси,Де Роси ми оставија најголем впечаток .... како највеќе да сакаа да играат ... и Џилардињо со маказиците у глава на тој Амерот :pos2::pos2:

и гросо не ме импресионира баш иако калински го скапа фалење па човекот практично неможеше еден асален центаршут да направи а да не го погоди блокеро а глеам и на гоал.цом 8 има оцена
баш сакам следната утакмица сантон да игра наместото од замброта и канаваро ако се врати на местото од легротаље оти некако месечарски ми делува
:salut:

Оооооооооооо, кои гомна се Шпанциве.

Читајте тука што пишуваат Шпанските весници за победата на Италија и за Џузепе Роси.

А и еден коментар од goal.com:

what is the the paper's name ??? ASS ???
:tv:

"Their performance was as pallid as their official new shirts."

:tv:

Еееј ама го истероризираа лавчево.
3.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom