Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тактички ги надмудри Липи со уфрлањето на Џузепе Роси во игра во вистински момент..Бразил денеска немаа никаква игра, туку напротив беа тотално инфериорни кон Египет, кој е противник на Италија во наредниот натпревар..Италијанската репрезентација играше многу добро, имаше одлична соработка меѓу играчите, играа како тим,и тоа беше она нешто што недостасуваше кога тренер беше Донадони..Мене ме изненадија ѓупците со Бразил. ЌЕ биди интересен следниот меч.
Тактички ги надмудри Липи со уфрлањето на Џузепе Роси во игра во вистински момент..Бразил денеска немаа никаква игра, туку напротив беа тотално инфериорни кон Египет, кој е противник на Италија во наредниот натпревар..Италијанската репрезентација играше многу добро, имаше одлична соработка меѓу играчите, играа како тим,и тоа беше она нешто што недостасуваше кога тренер беше Донадони..
Легротаље беше повреден (не беше фит потполно, сеуште чувствувал болки), и Липи и на пресот пред натпреварот изјави дека не очекува да го види максимумот од Легротаље..Искрено, и мене не ми беше многу јасен тој потег на Липи кога уфрла во игра играч со незалечена повреда..Тешко им се пишува на Итаљаните со Легротаље во одбрана (дечково денес беше камен според мене) ....А ни Пирло некако не ми е ок .... Као да игра без воља ....
Честики за победата.
Одлична игра во средината од кадешто потекнуваа сите акции на Азурите.
Честитки до миланезите ПИРЛО(извонреден центаршут у еден куп добри додавања) ГАТУЗО(врз него направен прекршокот при кои репрезентацијата на САД доби црвен картон) и АМБРОЗИНИ(одлична игра во одбрана брилијантна во нападот) кои беа едни од клучните играчи за победата на Италија над САД со 3-1.СЕКАКО честитки и за Липи кој ја оствари својата цел и успеа да го добие овој натпревар.Честитки и за двајцата РОСИ.

Кај го виде вчера Амрозини жити свеЧестики за победата.
Одлична игра во средината од кадешто потекнуваа сите акции на Азурите.
Честитки до миланезите ПИРЛО(извонреден центаршут у еден куп добри додавања) ГАТУЗО(врз него направен прекршокот при кои репрезентацијата на САД доби црвен картон) и АМБРОЗИНИ(одлична игра во одбрана брилијантна во нападот) кои беа едни од клучните играчи за победата на Италија над САД со 3-1.СЕКАКО честитки и за Липи кој ја оствари својата цел и успеа да го добие овој натпревар.Честитки и за двајцата РОСИ.

Мислев за Замброта ама друго сум пишал.ИЗВИНЕТЕ.Кај го виде вчера Амрозини жити све![]()

(ок еден може имаше али се повеќе од тоа е overreacting
)