Тетекс фан ^
100% МАКЕДОНЕЦ
- Член од
- 24 јануари 2009
- Мислења
- 2.396
- Поени од реакции
- 883
И тие 2 им се многуШто е ова бе само 2 ,нели се правите силни дојдете 5-6
Не бе не им дава управата инаку би дошле и 10 автобуса:baeh::helou:
И тие 2 им се многуШто е ова бе само 2 ,нели се правите силни дојдете 5-6
Како прво не го гледаш времетто?..како второ немаме доволно средства?..како трето комитите во ништо не се подобри од чкембарите во навивање(освен тоа што се повеќе и поголем број на финанскиски средства)..како четврто не знам која ти е поентата со тоа што велиш ''јаки сме на збор''..зошто јаки..зарем нешто излаживме..или ќе ја спомениш хрватска кога бевте 3 групи во тепачката?...нема врска сега како што гледам цел вардар фан клуб ќе навали тука на овој пост да ми реплицира ама не мислам да се замарам ..со среќа во дербито и уживајте на натпреварот....Што е ова бе само 2 ,нели се правите силни дојдете 5-6
Ние никад испод 5 не сме иделе во Битола,ти викаш дека сте подобри од нас а доаѓате 2 буса,не се вади со времето коа и последниот пат летоска бевте 2-3 буса.Не сакам да се караме се глеаме на дербито,башка фан на Интер си:wink:Како прво не го гледаш времетто?..како второ немаме доволно средства?..како трето комитите во ништо не се подобри од чкембарите во навивање(освен тоа што се повеќе и поголем број на финанскиски средства)..како четврто не знам која ти е поентата со тоа што велиш ''јаки сме на збор''..зошто јаки..зарем нешто излаживме..или ќе ја спомениш хрватска кога бевте 3 групи во тепачката?...нема врска сега како што гледам цел вардар фан клуб ќе навали тука на овој пост да ми реплицира ама не мислам да се замарам ..со среќа во дербито и уживајте на натпреварот....
Тоа е вистината,вие доаѓате во Скопје,Вардар да го гледате а не вашиот клуб за кој "навивате" и после не патите од комплекси. Сам си кажа со твојов пост,јас не провоцирам.:smir:одлучивме дека не вреди да пуштаме повеќе автобуси за да гледаме клошарски тимови ко вардар
ме изнасмеа,да не пукниш:smir:Тоа е вистината,вие доаѓате во Скопје,Вардар да го гледате а не вашиот клуб за кој "навивате" и после не патите од комплекси. Сам си кажа со твојов пост,јас не провоцирам.:smir:
Тие два автобуси кој секогаш успеват да ве надпеатШто е ова бе само 2 ,нели се правите силни дојдете 5-6
http://ffm.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=655:----1---2--&catid=47:2009-03-19-21-17-16&Itemid=78&lang=mkУтакмицата е одложена дури за следниот викенд поради лошото време:devil1:
Абе дете не скокај многу. Да не се расцепи Пелистер како патот Битола-Ресен!не треба толку нервоза....смирено само-ќе го изгазат ова поточе од вардар...
Ајде ајде, колку сакаат нека дојдат важно ке бидеме на иста трибина така да повелете немаме ништо против, али ајде се гледаме на 21:icon_surp:icon_surp позз.Што е ова бе само 2 ,нели се правите силни дојдете 5-6