Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
слушај да ги земевте од стадион кога бефте ви битола или кога ќе дојдевме кај вас во чаир друг е муабетот ама вака ви ги дадоа тие мајсторите и сега чалам ќе кревате каква навивачка група сте вие арамии со пријатели треба да се срамите а не па уште да се фалите како треба да дејствува една навивачка група се знае а за идење не се секирај ти реков има дана за мегдана ќе се видиме пак и наша грешака можи е што бефме толку меки со вас кога додјдофте ама за тоа како што реков ќе има и 2полувреме добифте само една битка во војната а кај е крајот затоа прво скокни после речи оп како што реков ќе има последици за сите ваши роднини во битола после продолжваме за кај вас see soon

ostaj ti 1 poluvreme 2 poluvreme,nego kazi mi ke dojdete da gi vratite da znaeme toj den da gi stavime na tribina ili ne.
a okolu toa sto i kako sme gi ukrale samo edno nesto da znaes ne bile krivi rabonicite nitu cuvarite nego bile vasi verni navivaci sto go znaat mestoto, "so pari i zelezni vrati se otvarat". A okolu toa ke go jadat vasite rodnini vo bitola sto ziveat? Sto da ti kazam.... i vie isto ko vasite kolegi Komitite naviknati ste da tepate luge koi ne se krivi ako ste toklu jaki sto ne dojdete da "tepate" nekoj od nas pa da se osvetite.

ostaj ti 1 poluvreme 2 poluvreme,nego kazi mi ke dojdete da gi vratite da znaeme toj den da gi stavime na tribina ili ne.
a okolu toa sto i kako sme gi ukrale samo edno nesto da znaes ne bile krivi rabonicite nitu cuvarite nego bile vasi verni navivaci sto go znaat mestoto, "so pari i zelezni vrati se otvarat". A okolu toa ke go jadat vasite rodnini vo bitola sto ziveat? Sto da ti kazam.... i vie isto ko vasite kolegi Komitite naviknati ste da tepate luge koi ne se krivi ako ste toklu jaki sto ne dojdete da "tepate" nekoj od nas pa da se osvetite.
па ако вие бефте толку јаки што не ги земафте транспарентите од трибина од пред стадион или од пред сала мислам за утакмица а не вака ѓупски со крадење се знај како се зема транспарент ама кој е крив ќе се види сега не плачете по нив се се враќа се се плаќа вие шо мислевфте ај само ќе ги украдиме и на тоа ќе остани е гадно се заебавте и до изјаснисе со какви пари и кој ви дал информации тоа се лаги само да не се срамите дека ги украдофте нема врска муабетот ако е така одма ќе се пофалефте само сега за да се извадите ти измисли дека сте ги купиле абе нема и немало маж да дојди од ск да ги земи ја сти кажав само тие мајсторите од кој еден бил од вашите на последанта вечер од равршетокот на работата во спортската сала ја има разбиено вратата а прертходно има дојдено на утакмицата со ренова изгледа многу се изнервирал од нашето навиваќе на која два пати беше прекинувана утакмицата со закана дека нема да продолжи ако се скандира зља ш... гасна комора и видел кај ги оставиле транспарентите и ви кажав само полошо си направивте поќе БИТОЛА вие не ја гледате нема кој да ви гарантира безбедност тука а за идеќе ќе дојдиме ако не пуштат џандарите за тоа ич да не се секирате

Епа тоа е, кога дојдоа 30 души во Битола, место да ги тепате вие ги гледавте. Сега ви зедоа транспаренти па не ви чинат...требаше на време да мислите.

Епа тоа е, кога дојдоа 30 души во Битола, место да ги тепате вие ги гледавте. Сега ви зедоа транспаренти па не ви чинат...требаше на време да мислите.
ке ве видиме вас шо ке му прајте дали ке ги гледате или тепате

Не се прај со сила...да не кажем сега не ми е до карање. Битола и Тетово ги рачунаш за исто? Колку има албанци во Тетово, а колку во Битола? Да беше Тетово чисто ќе можеше тогај ова да го кажеш, сега не.

Ја скршиле главната врата за да земат

Многу сте ми јаки на зборови, али само на зборови изгледа, еве кажав јас, дојдете јас ќе ви кажам кај ги чуваат како ги чуваат само дојдете да видам дали сте толку јаки, а дојдете побрзо да не се случи истото што им го направија на Војводите!

bareem vojvoditee ne smeeat da zboruvat znaes zs ? jadat kuteek sred Tetovo od Shvercerite prasaj kade mu se 2 transparenti :P:helou::helou::duel::duel::duel:

чкембари, ај расчистите убоо и сигурно потврдите дека знамињата БИЛЕ во сала и од таму биле украдени, а не од некој ваш член од дома, бидејќи јас така разбрав...? -Сакам точен одговор!:smir:

Пелистер - Охрид во 1/8 финалето од купот

“Белите“ во првиот натпревар ќе гостуваат во Битола, додека реваншот ќе го играат како домаќини.

Не се секирајте, 1000% одите понатаму затоа шо
Охридските фудбалери не тренираат

Повеќето играчи беа од настрана, а додека Охридските играчи шо до ланската година играја за Охрид 2004 сега настапуваат за екипата на Борец. Моментално за Охрид 2004 тренираат младинците.

A бе TICO немој многу многу да се праите јаки , слободно кажи си дали ви се убави ѕидовите низ Чаир ишкртани со црвено жолто , слободно дојдете у Ѓорче да шкртате па ќе ви дадеме и пасоши и двојно државјанство ако сакате :pos2::pos2::pos2: . ДА ви биле Чкембари у близина ќе ви кажеле убаво него така се криете педерски никогаш на директен дуел . Војводи ви покажаа во Тетово ако ви текнува сега на ред се Чкембари а секако ако треба помош од други нема проблем тука сме :vozbud::vozbud::vozbud: .

абе навистина не дека нешто ама темава бидна како некој циган да управува со неаа,ајде нека се врати секој на свој форум заедно со мене,остајте ги чкембарите нека си праат свој муабеет мие свој,навистина се уништува сето ова:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom