Pa neznam ali delata pokazuvaat. Zasto celo vreme go izbegnuvas prasanjeto za vleguvanjeto vo teren. Ajde odgovori, zar ne treba da se kazni toa???
Preku kur so tie zeni i deca. Aj ne mislam po sto pati da objasnuvam, site znaete deka nemase zeni, a tie "deca" be aclenovi na vasata navivacka grupa, i si go dobija toa sto go baraa. Jas li sum im kriv sto dojdoia da provociraat. A pamtite lani sto se desi na Lokomotiva-Sloga. Sto ne se najde nekoj pameten da iskomentira nesto za toa. Koj togas krsese stanovi niz karpos. Ist bese slucajot i vie i skrsivte raka na edna nedolzna zena, pa nikomu nisto. Nikoj ne se bunese, nitu pak se krena nekoja fama okolu toa. Dzabe tie tebe da mi trubis veke so tie zeni i deca koga i sam znaes deka ne e taka. Kazi mi kako im go zemavte znameto na majmuni. Zar ne treba policijata da zastituva fanovi na drugata ekipa. Ili treba da im krade znaminja???
Site dobvro znaeme kako pominuvaat gostinskite igraci koga ke dojdat kaj vas. Eve mu skrsija noga na fudbalerot od teteks, igraat se osven fudbal pa nikoj ne se buni. I nemoj mene da mi kazuvas posle deka policijata ve diskriminirala. Pa kako da ve pusti na gostovanje u avtokomanda koga ima zabrana za gostuvanja. Ili ti si naviknat deka zakonite ne vazat za vas. EPA DECKO DOSTA BESE! DOSTA SAMO BEVTE GALENICINJA NA POLICIJATA, VREME E DA JA OSETITE DISKRIMINACIJATA STO NIE JA OSEKAME VEKE 18 GODINI:helou: