Фан клуб на "Ferrari"

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Фетел потпишал нов договор со Ред Бул, така да изгледа останува до крајот на 2011 таму...

Добро е барем не го земаа мекларен,нека се потат догодина со розберг.Ние да го земеме алонсо и ќинеме,само да не се деси фрка.На денешниве квалификации очекувам Раиконен 5то место,а овој тест возачов(се му го заборавам имево) да биде барем во први петнаесет.Резултати во три саат.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Е де не се секирајте за Мекларен, гледајте што прави изгубениот случај наречен Бадоер... арно што настапи тој, немаше кој да биде последен.

п.с. кога сме кај мекларен, Росберг, Глок, Пике Јуниор, Кубица, Хајдфелд се слободни возачи наредната сезона и имаат солидни шанси за да го заменат Ковалаинен. Најголеми се на Росберг но прашање е дали ке го пуштат од Вилијамс.

Аеродром

Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Е де не се секирајте за Мекларен, гледајте што прави изгубениот случај наречен Бадоер... арно што настапи тој, немаше кој да биде последен.

п.с. кога сме кај мекларен, Росберг, Глок, Пике Јуниор, Кубица, Хајдфелд се слободни возачи наредната сезона и имаат солидни шанси за да го заменат Ковалаинен. Најголеми се на Росберг но прашање е дали ке го пуштат од Вилијамс.

Росберг не ми изгледа како адекватен возач за во мекларен,но ако отиде ќе видиме што може да стори.Со денешната трка(која не ја пратев) може да заклучиме дека и мекларен,но и поважното Ферари фатија ритам.Овој тест возачов наш е пропала инвестиција и се боље е да не вози,али тојето.Се ѕиркаме за една недела.

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
мора некој да вози спонзорите не фрлаат пари за џабе мора да се појават на трка два болида.

Аеродром

Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
мора некој да вози спонзорите не фрлаат пари за џабе мора да се појават на трка два болида.

Боље да вози вилнев него овој дегеноидов...ЗАКЛУЧОК АНТИ ТАЛЕНТ НЕКА СЕ ОТКАЖЕ ОД ФОРМУЛА!

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.896
Поени од реакции
22.976
Не ја гледав трката..Кажете ми што направи новиот возач на Ферари???

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Не ја гледав трката..Кажете ми што направи новиот возач на Ферари???
Поубо шо не ја гледаше... мене не ми е јасно како може тест возач да не ги познава правилата. Дури и казна доби да помине низ бокс :baeh:

Батево е дрво неделкано.

Аеродром

Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Пред 10години може имал мозок,сега нема ни грам мозок а ни талент.Така да најпаметно е да му речат.ЈУ АР ФАЈРТ!

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.896
Поени од реакции
22.976
Поубо шо не ја гледаше... мене не ми е јасно како може тест возач да не ги познава правилата. Дури и казна доби да помине низ бокс :baeh:

Батево е дрво неделкано.

Значи катастрофа а..А како пак Ферари го зеде толку ли немаа друг некој..

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Значи катастрофа а..А како пак Ферари го зеде толку ли немаа друг некој..
Читај и плачи... Култхард, Физикела, Хене... можеби и некој трет ИМ се нудат самите, да не споменувам колку возач би напуштиле тимовите за да седнат во ферари. Јебига, тоа е.

Аеродром

Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Читај и плачи... Култхард, Физикела, Хене... можеби и некој трет ИМ се нудат самите, да не споменувам колку возач би напуштиле тимовите за да седнат во ферари. Јебига, тоа е.

Работава не е за плаченење.Работава е да се убијам со воден пиштол на адаптер.НЕМА ТАЛЕНТ ЈАС НЕЗНАМ ШТО САКАШЕ ДА КАЖЕ СО ИЗЈАВАТА.Цитирам: Јас ќе придонесам максимумуот за ферари...Незнам што значеше ова?Да биде последен?:tapp::tapp::tapp::tapp:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.896
Поени од реакции
22.976

Со искуството што го има Физикела мислам оти добро би се снашол во болидот на Ферари и ќе биде достојна замена за Маса..А Култхард мислам дека тој како и Раиконен не се труди...

Аеродром

Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Со искуството што го има Физикела мислам оти добро би се снашол во болидот на Ферари и ќе биде достојна замена за Маса..А Култхард мислам дека тој како и Раиконен не се труди...

Фиснка работа,за физикела нека не доаѓа не ми треба.Нека дојде Алонсо и доста е.Оваа сезона е отидена нема зошто да се нервирате само.Догодина ќе биде наша сезоната.Јас само се надевам на што поскоро враќање на маса на патеката.

Kajgana Shop

На врв Bottom