Фан клуб на "Ferrari"

• Креатор на темата Креатор на темата Neno
  • Време на започнување Време на започнување
Брат, зависи за кој:smir:!Јас го почитував Кими и дури возеше во Мекларен..Јас го сметав, и го сметам за единствен заменик на Шумахер, и никогаш не се поколебав во неговите способности...
Исто и јас така:)

Па, ако не ве мрзи, завртете неколку страни наназад....

Баш ме интересира, ја видел некој комплетно темава од почеток до крај? Има доста добри излагања на Нено, во првите постови, за почетокот на Ферари...

Па, ако не ве мрзи, завртете неколку страни наназад....

Баш ме интересира, ја видел некој комплетно темава од почеток до крај? Има доста добри излагања на Нено, во првите постови, за почетокот на Ферари...
Видов и такви имало. Секоја трка различно мислење за возачот, то ти е. То не ти се викат навивање.

-Лани Маса беше прв во Турција??? Некако му лежи таа стаза.

Филип не лани, туку и оломнани.... Да, ако би требало да типувам, Маса е мојот избор на кој би се обложил за победа во Турција, иако сум навивач на Мекларен :). Да се надевам дека грешам, па можеби ке го видиме Мекларен или BMW на врвот на подиумот.

Грешно се изразив... Маса победува 2 години со ред. Тоа ми беше муабетот.
Аха, фала на информацијата, и сепак сум бил во право на првиот пост.:)

Исто и јас така:)

Дали сте загледале,кога ќе му го дадат шампањот,мора прво тој да се напие:vozbud:,па после го дава другите да пијат.И јас не забелеЖав,додека неми обрнаа внимание,ама мене тоа ми се допаѓа.Па заслуЖил прв да пие НЕЛИ?:motor:

Се сеќавате на кој мислам?

Се работи за Кими.

kanada 100% e dobiva kimi...a i sto da pravat negovite pateki se sega,pa ke vidime nekoj dali ke go pobedi,samo da ne go fatat maleri:nenene:...

Ferari se najzakon.Samo potsetetese na bleskavite godini na Michael Schumacher na tie bleskavi 7godini i za tie 7godini stana najuspesniot vozac vo celata istorija na Formula 1.Iskreno ne mislam deka ke se rodi pak takov vozac

Ferari se najzakon.Samo potsetetese na bleskavite godini na Michael Schumacher na tie bleskavi 7godini i za tie 7godini stana najuspesniot vozac vo celata istorija na Formula 1.Iskreno ne mislam deka ke se rodi pak takov vozac
Нема да се роди, веќе е роден. Ако незнаеше за кој станува збор... Луис Хамилтон.

Ne bre sto ti e na tebe Luis Hamilton otkoga go zabranija kompjuterskiot sistem na kocenje na zadnite trkala e bot.Sea znae da vozi ama ne e Schumacher

Ако се сеќаваш Шумахер првата сезона немаше качување на пиедестал, а не борба за титула.... Чекајте допрва иде најдоброто од Хамилтон. Еве ви еден пример... Ист болид возат со Хејки, каде е Хејки, каде е Хамилтон во генерален? И ај речи сега дека незнае да вози.

Greska si Dzish na edna izjava Hamilton izjavi deka negoviot bolid ne e dobro podesen za kvalifikacii deka na Hejki bil podobro podesen iako jas ne veruvam vo taa izjava bidejki toj sekogas postavuva podobro vreme od Hejki.Ne znam dali se sekavas koga kradea informacii od ferrari i imaa isti preden del aero dinamickiot del bese malku poizmenet od na ferrari i citav na oficialnata strana na formula ke ima istraga za toa

Eveti eden dokaz deka McLaren ocajno sakat da osvojat titula http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/080722141047.shtml proveri go toj link

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom