аеее ако има,мора да се гледааа!!!фаворит ми е ФедорВечер ќе има ли пренос од некоја телевизија на мечот Федор Емалиненко и Андреи Арловски????
во авто командаZnae Nekoj Kaj Se Odrzuvaat Treninzi Klasicen Boks Vo Skopje? ili Okolu Skopje?
да да, Чак го викаат,лично го знам,од Волково е човекот, моментално мислам тренирале негде кај буњаковец,Во кој клуб си трењирал?
До душа не ги знам клубовите кажи ми кој ти бил тренер
Јас кратко време трнирав во еден клуб не знам како се викаше.. мислам дека нема ни име инаку тренер ми беше Чак. Така го викаат не му знам ни име ни презиме. Ако го знаеш сигурно го знаеш како Чак. Од Волково мислам дека е.
Јас се воодушевив од тој човек. Не можам да ти опишам колку се воодушевив. Кај стигнав го зборев.. само ради него ми се продолжуваше со кик-бокс ама мене и пред да почнам со тренинг ми беше јасно дека не сум за таму Дека ми го фалеа многу Чак.. сакав да се уверам
Инаку во Гоце Делчев студенскиот имавме тренинзи.
хах,баш тоа сакав и ја да прашам,и на која ТВ ке даваат???Да не знае некој од колку саат по наше време почнува Федор против Арловски ?
Абе најдов ја една страница за гледање пишува Video Coming Soon само незнам во колку саат ке почне.хах,баш тоа сакав и ја да прашам,и на која ТВ ке даваат???
kade vo avtokomanda i da ne znaes koa pocnuvaat treninzite?во авто команда
па незнам точно каде ама го прашав другарот рече во Автокоманда мислам во некое од основните училишта.. порано таму има тренирано Аце - Нинџа.kade vo avtokomanda i da ne znaes koa pocnuvaat treninzite?