DarkoG
Better then ever before.
- Член од
- 19 август 2008
- Мислења
- 701
- Поени од реакции
- 81
ќе го ставам уторент но не верувам дека ќе смени нештоБриши тоа лајното и стај си uTorrent.
ќе го ставам уторент но не верувам дека ќе смени нештоБриши тоа лајното и стај си uTorrent.
Епа провери си од кога те зеза вака и што си направил (инсталирал/избришал/изменил....) на компјутерот пред да почне ова.ќе го ставам уторент но не верувам дека ќе смени нешто
Епа провери си од кога те зеза вака и што си направил (инсталирал/избришал/изменил....) на компјутерот пред да почне ова.
Probav i vo safe mode programava ne me ostava nisto da napravam...ne mozam voopsto da go otvoram antivirusot ili nesto drugo.ako imas antivirus instaliran probaj na Safe Mode napraj mu scan,ili pa zemi si go najdobriot software za vakvi slucaevi Malwarebytes-Antimalware,isto u Safe Mode ke mu naprais scan,siguren sum deka ova programa ke ti vrsi rabota .So sreka
stisni ctrl+alt+delete (task manager) , idi na File/New Task i najdi go programceto,antivirusot ili softwercete sto ti go preporacav.Probav i vo safe mode programava ne me ostava nisto da napravam...ne mozam voopsto da go otvoram antivirusot ili nesto drugo.
А што е грешката/еророт?Ако може мала помош, значи при секое стартување на комјутерот треба да претиснам f1 да продолжи стартот, тоа одеднаш само ми се промени пред тоа не беше така, одев во биос барав да го исклучам али не успеав.
Имаш флопи дискета ставено кога го пушташ?? ако не исклучи го флопи ромот од матичната плоча може да заебава тоа, и така во денешно време никој дискети не работи....
а коа бараше најде ли некоја опција за исклучување?Ако може мала помош, значи при секое стартување на комјутерот треба да претиснам f1 да продолжи стартот, тоа одеднаш само ми се промени пред тоа не беше така, одев во биос барав да го исклучам али не успеав.
Fala drugar go najdov ama ko ke pocnam da flesuvam ova mi se pojavuvat Error:Flash part is not suppored.Aku znaes so e ova pomognimi.FalaИма три 945GZM6. Оди овде и кликни на точниот модел. И после горе десно има Bios, кликни таму и симни ја најновата верзија.