Помош, софтверски проблеми и совети

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
ќе го ставам уторент но не верувам дека ќе смени нешто :)
Епа провери си од кога те зеза вака и што си направил (инсталирал/избришал/изменил....) на компјутерот пред да почне ова.

DarkoG

Better then ever before.
Член од
19 август 2008
Мислења
701
Поени од реакции
81
Епа провери си од кога те зеза вака и што си направил (инсталирал/избришал/изменил....) на компјутерот пред да почне ова.

Го решив проблемот, фала богу не кочи више, инсталирав uTorrent :)

Фала брате :)

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
ako imas antivirus instaliran probaj na Safe Mode napraj mu scan,ili pa zemi si go najdobriot software za vakvi slucaevi Malwarebytes-Antimalware,isto u Safe Mode ke mu naprais scan,siguren sum deka ova programa ke ti vrsi rabota .So sreka
Probav i vo safe mode programava ne me ostava nisto da napravam...ne mozam voopsto da go otvoram antivirusot ili nesto drugo.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Хаха, решен проблем дечки. Не знам дали беше можно, ама едноставно го избришав цел фолдер од System tools каде што беше инсталирана и сега компјутерот работи во ред:toe: Сега ќе го скенирам цел и ќе ги исчистам од се што ми се има насобрано. Има ли шанси да се врати повторно досадниов софтвер кога ќе го рестартирам компјутерот?

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.271
На лаптопот не сака да ми апдејтира една програма(FullTilt), ми дава could not load updater, додека на десктоп компјутерот се си е во ред. Исклучив Firewall на лаптопот, ислкучив антивиурс, извршив како администратор и не сака и не сака. Инаку ист интернет имам и таму и таму, значи не е ни до интернетот. На десктоп пц користам ХП, а на лаптопот 7ка. Порано се апдејтираше и на лаптопот, од скоро не сака. Инаку, со Рево uninstaler, ја избришав комплетно пргорамата и пак ја инсталирав на ново и повторно не сака! Ени ајдиа?

Martin Ramadan

RamDagaDam
Член од
17 декември 2008
Мислења
133
Поени од реакции
19
Ако може мала помош, значи при секое стартување на комјутерот треба да претиснам f1 да продолжи стартот, тоа одеднаш само ми се промени пред тоа не беше така, одев во биос барав да го исклучам али не успеав.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ако може мала помош, значи при секое стартување на комјутерот треба да претиснам f1 да продолжи стартот, тоа одеднаш само ми се промени пред тоа не беше така, одев во биос барав да го исклучам али не успеав.
А што е грешката/еророт?

Сигурно ти пишува нешто ПРЕД да ти пишува да стиснеш F1

Пример, ти вика, имаш ваква и ваква грешка, за да продолжиш, стисни F1.

Сликај со мобилен или препиши се.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.742
а коа бараше најде ли некоја опција за исклучување?

барај сегде, нешо у стил на Drive A: или floppy нешо а у

Martin Ramadan

RamDagaDam
Член од
17 декември 2008
Мислења
133
Поени од реакции
19
Е фала ви много целата работа беше во флопито, го исклучив и сега ги нема тие глупости.

Член од
12 јануари 2011
Мислења
13
Поени од реакции
0
Има три 945GZM6. Оди овде и кликни на точниот модел. И после горе десно има Bios, кликни таму и симни ја најновата верзија.
Fala drugar go najdov ama ko ke pocnam da flesuvam ova mi se pojavuvat Error:Flash part is not suppored.Aku znaes so e ova pomognimi.Fala

Kajgana Shop

На врв Bottom