Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Тогаш ке ти заврши работа првиот линк само симни ја програмата и изрежи ја на цд и бутирај го цд-то :)
No special usage instructions are required for Windows users, just boot from Kon-Boot CD/Floppy, select your profile and put any password you want. You lost your password? Now it doesnt matter at all :-)

Ми сецкаат клиповите на јутуб, онака се закочува и после една секунда продолжува али не од таму кај што се закочило...ме иритира ми иде да го запалам пц-во.:nerv:
Иначе процесорот ми е 2GHz и рам 1.5 :jaj:
И да, имам уште еден проблем..неможам да го форматирам, пред 3-4 години незнам ни ја зошто на веке постоечка инсталација почнав нова:kesa:(изглеа за да видам како иде :) ) и сеа коа ставам ЦД почиња да се "чита" и да го оставам 5 дена пак нема да се прочита....некој лек?
Некој? хелп?:smir:

Има во Ворд некоја алатка да ми вметне во документ календар(онака џебно календарче мало)? Пробувам со слики од гугл да вметнам во Ворд, ама не можам да најдам доволно мал календар за 2011 години!

Или ако има некоја програма да направам така 10тина календарчиња на еден лист. На последната Ентер емисија зборуваа за такво програмче, ама не ми текнува како се викаше, а уште ја нема последната емисија на нивната страна....

Како да отворам магнетни линкови со мозилава?
Барав по нетов, чепкав нешо правев, ама ништо не бидна?

Има во Ворд некоја алатка да ми вметне во документ календар(онака џебно календарче мало)? Пробувам со слики од гугл да вметнам во Ворд, ама не можам да најдам доволно мал календар за 2011 години!

Или ако има некоја програма да направам така 10тина календарчиња на еден лист. На последната Ентер емисија зборуваа за такво програмче, ама не ми текнува како се викаше, а уште ја нема последната емисија на нивната страна....
Пробај со готови теми од Вордот.
Ај сеа некој што знае имам проблеми неможам да си ја инсталирам камерата пред да му правам формат на видоусот имав сп2 и само ја инсталира и работеше без проблем е по форматот ми рекоа да неставам сп2 затоа што ком и без тоа кај и да е ќе откажел и со сп1 неможам никако со тоа совтверот да ја инсталирам

Пробај со готови теми од Вордот.
Ај сеа некој што знае имам проблеми неможам да си ја инсталирам камерата пред да му правам формат на видоусот имав сп2 и само ја инсталира и работеше без проблем е по форматот ми рекоа да неставам сп2 затоа што ком и без тоа кај и да е ќе откажел и со сп1 неможам никако со тоа совтверот да ја инсталирам

Е па тоа ми беше прашањето, кај да ги најдам темите во Вордот?

Инаку, за твоето, нека не те зафркаваат, стави си Сервис Пак 3!

Имам Kaspesky Internet Securuty и до денеска ми помина тоа триал верзијата од 30 дена..како да му лупнам нова лиценца..симнав тоа шо се клучевите од нет..само незнам ка јда ги стаам?

Имам Kaspesky Internet Securuty и до денеска ми помина тоа триал верзијата од 30 дена..како да му лупнам нова лиценца..симнав тоа шо се клучевите од нет..само незнам ка јда ги стаам?

Симни си триал ресетер и ќе немаш проблеми со клучеви.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom