БиднаМи треба продукт кеј за видоус 7.. Пробав над 30 клучеви но ниту еден не ми одговараше ако знае некој нека пиши имаче комп. ми е 32 битен.. позз
Сега ќе биднешто да бидне.. ништо не бидна
А процесорот? Кодеци?ne znaev kaj da prasam pa resiv tuka....Vaka pogolemiot del od filmovite HD so gi imam u kompjuter,mi seckat pri gledanje,pa nekoas zvukot ide pred slikata i tkn.Imam jak kompjuter,ako mislite deka bi bilo do grafickata ili ramot
И јас имам сличен проблем... само мене ми кочат видеата (youtube) што ги гледам на интернет, ми сецка... еве едно видео како изгледа како гледам некој клип од youtube.ne znaev kaj da prasam pa resiv tuka....Vaka pogolemiot del od filmovite HD so gi imam u kompjuter,mi seckat pri gledanje,pa nekoas zvukot ide pred slikata i tkn.Imam jak kompjuter,ako mislite deka bi bilo do grafickata ili ramot
Procesor: AMD Athlon 64 X2 DualCore TK-42 1.60GhzСега ќе бидне
А процесорот? Кодеци?
И што подразбираш ти под “јак“ компјутер?
Druze valjda do Flashot ti e,proba da go reinstalirash Flash Player-otИ јас имам сличен проблем... само мене ми кочат видеата (youtube) што ги гледам на интернет, ми сецка... еве едно видео како изгледа како гледам некој клип од youtube.
*снимано од мојот мобилен 3мп.
Инф. за комп.
Mb ASRock 775v88+/LGA
CPU INTEL CeleronD 3060MHz LGA
Ram 512mb PQI DDR400 (PC3200)
VGA Palit FX6200 256DDR2 64bit
Any help?
Лаптопот за јак.... не знам што е јако таму освен тоа што имаш 4 гига рам.Procesor: AMD Athlon 64 X2 DualCore TK-42 1.60Ghz
Ram:4GB
Graficka karta: Ati Radeon X1200
Kodeksi site se na mesto
Znaci jak mi e kompjuterot t.e Laptopot....any solution??
--- надополнето ---
Druze valjda do Flashot ti e,proba da go reinstalirash Flash Player-ot
abe sea ne vikam deka e za Gejmeri neso,ama za vakvi stvari bi trebalo da e dobar,godinava go kupiv,duri i HD ekran ima,ako ne e sposoben za takvo neso,za koj k.r mi dale HD ekranЛаптопот за јак.... не знам што е јако таму освен тоа што имаш 4 гига рам.
Ај пробај на друг ЈАК компјутер пушти ги истите HD филмови да видиш дали ќе сецкаат.
1. plug ur 4 gb usb pen driveпред некој ден ми сјеба напојувањето. Го сменив али сега не ми ги покажува cd i dvd ромовите. покажува G: ама кога ке турам CD у некој цд ром не ми ги чита. Дали е можно и ЦД ромовите да се сјебани со се напојувањето или може не се подесени на почетокот у BIOS??!
P.S како на друг начин да го форматирам компјутерот доколку сакам освен со CD? дали може со USB И како ако може ? ?
Нешто далеку подобро е програмата ObjectDock , и ја има и за XP! Мој предлог...Има вакво нешто за XP?Код:Напишано од Корун: Какви се тие [B]STICKY[/B] gadgets? Еве ти [URL="http://vista.gallery.microsoft.com/vista/SideBar.aspx?mkt=en-us"]нормални[/URL].
Од кај го ископа жити се ова мое мислење! Напишано на:Нешто далеку подобро е програмата ObjectDock , и ја има и за XP! Мој предлог...